TVR renaste din propria cenusa: produce Sagaris

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 11.07.2008
TVR si-a anuntat revenirea in lumea auto prin producerea unei versiuni revizuite a modelului Sagaris.

Esential

1947 este anul in care la Blackpool, Anglia, aparea garajul celebrului constructor britanic cunoscut sub numele de TVR.

Vesti bune de la TVR. Producatorul britanic de modele sport a anuntat ca va incepe productia pana la sfarsitul acestui an a unei versiuni noi a modelului Sagaris.

Prin acest lucru, TVR practic revine in activitate dupa criza financiara de anul trecut care a dus oprirea activitatii. Vanzarile la noul Sagaris vor incepe la inceputul anului viitor, cand va incepe productia si altor modele, a anuntat directorul companiei, David Oxley.

Noul Sagaris va veni cu numeroase schimbari la partea mecanica, un nou sistem de directie si suspensii noi, si va aduce imbunatiri substantiale interiorului. TVR a lucrat mai ales la capitolul confort, lucru pentru care au gandit un nou interior al modelului Sagaris.

Sub capota, britanicii vor mentine unitatea de 4.0 litri cu 380 CP si cuplu maxim de 470 Nm. Desi nu au dat detalii despre pret, se pare ca noul Sagaris va costa undeva in jurul valorii de 85.000 euro.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Sagaris, TVR

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru