Un Audi R8 mai puternic de la Wheelsandmore

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.07.2008
Casa germana de tuning Wheelsandmore a pregatit un pachet de modificari pentru sportiva Audi R8.

Esential

457 de cai putere dezvolta R8 dupa tratamentul aplicat de Wheelsandmore.

Nemtii de la Wheelsandmore sunt cunoscuti pe piata tuningului european in special pentru jantele cu care echipeaza banalele versiuni de serie. Mecanicii au trecut insa si la modificari mai aprofundate, primul experiment de acest gen fiind desfasurat pe supercarul Audi R8. Wheelsandmore reusesc astfel sa intre in randul numelor mari ca Lumma sau Brabus printr-un kit care include modificari tehnice dar si estetice.

La exterior, R8-ul se individualizeaza printr-o serie de elemente aerodinamice dar mai ales prin jantele de 20 de inch din aliaj, disponibile cu doua design-uri diferite. Jantele ascund un set nou de frane care include printre altele discuri de 15 inch, pe fata, si etriere cu opt pistoane.

Nici suspensiile nu au scapat de atentia celor de la Wheelsandmore. Acestea au devenit mai ferme iar garda la sol a scazut cu 25 de mm.

Noutatile apar insa si sub capota, unde propulsorul V8 de 4.2 litri a primit un plus de putere multumita recalibrarii unitatii ECU si inlocuirii sistemului de evacuare standard cu unul facut manual, din aluminiu.

Dupa acest "tratament", R8 dezvolta 457 cai putere, cu 37 de cai mai mult decat versiunea standard.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru