Un camionagiu a câştigat un Lamborghini şi l-a distrus în şase ore

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.12.2011
Norocul are limitele lui. Un camionagiu din SUA a câştigat un Lamborghini Murcielago LP-640 Roadster în cadrul unui concurs. Şase ore mai târziu, acesta distrugea maşina într-un accident.

David Dopp, un camionagiu din Santaquin, Utah, a câştigat un Lamborghini Murcielago LP-640 Roadster în cadrul unui concurs. Respectivul concurs se numea "Joe Schmo To Lambo" şi a fost organizat de lanţul de benzinării Maverick şi de teamgive.org. Într-o zi de duminică, Dopp şi-a primit mult-râvnitul premiu şi a făcut fotografia de rigoare, după care a purces la drum pentru a-şi prezenta noua maşină în faţa prietenilor.

Câteva ore mai târziu, Dopp a făcut un accident în zona în care locuia. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident. Aparent, David Dopp a pierdut controlul supercarului italian într-un viraj, a sărit peste bordură şi s-a oprit într-un banc de pământ, la câteva zeci de metri de virajul în care pierduse controlul. Zona în care conducea Dopp avea o limită de 35 de mile pe oră, echivalentul a 56 km/h, iar acesta declară că nu a circulat cu mai mult de 80 km/h în zona respectivă.

Martorii de la faţa locului spun că linia dreaptă din faţa virajului are urme de frânare proeminente, iar Murcielago-ul a intrat cu spatele înainte în obstacol, după ce s-a rotit de mai multe ori.

Din fericire pentru şofer, asigurarea îi va acoperi pagubele provocate în urma accidentului.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • e o vorba romaneasca: prost sa fii noroc sa ai
    31 0
  • E vorba pe care o interpretez în felul următor: banul nemuncit, cum vine aşa se duce. Acum eu nu ştiu ce să zic, e bine că măcar avea asigurare.
    15 0
  • @ lol
    ar merge mai bine zicala asta: prost sa fi, noroc ca esti!
    6 1
  • flaviu c
    firesc
    o astfel de masina nu se da fara un curs de pilotaj.....ii ca si cum i-ai pune unui copil de 6 ani un berreta in mana sa se joace cu el.
    bine ca acopera asigurarea prostia premiantilor care au dat un bolid pe mana unui om normal neantrenat in operarea cu masini de ce nu...de curse
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru