Un nou Bugatti Veyron unicat, creat special pentru Salonul din Qatar

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.01.2012
Bugatti va expune la Salonul Auto din Qatar o ediţie unicat a modelului Grand Sport. Aceasta a fost personalizată cu nuanţe de galben şi negru la interior şi exterior.

Esential

1.58 milioane de euro costă exemplarul unic pe care Bugatti îl va expune la Salonul din Qatar.

Bugatti nu putea veni cu mâna goală la Salonul Auto din Qatar, una din principalele pieţe ale constructorului de lux. Inginerii germani au pregătit un exemplar unic, menit să atragă atenţia şeicilor cu posibilităţi financiare. Ediţia specială are la bază varianta decapotabilă Veyron Grand Sport şi adoptă culorile galben/negru.

Mai exact, caroseria este finisată în culoarea galbenă, iar contrastul este asigurat de accesoriile din fibră de carbon şi de jantele vopsite în negru. Tema continuă şi la interior, acolo unde Bugatti a ales culoarea galbenă pentru tapiţerie, pentru feţele uşilor şi pentru planşa de bord. Cusăturile negre asigură şi aici contrastul alături de consola centrală din fibră de carbon şi de pielea neagră care acoperă volanul, mânerul schimbătorului şi anumite zone din planşa de bord.

Pentru toate aceste personalizări exclusiviste şi unice, viitorul client va trebui să plătească 1.58 milioane de euro, puţin peste cele 1.4 milioane de euro ale versiunii standard.

Taxele şi transportul nu sunt incluse.

Bugatti susţine că nu va produce decât 150 de unităţi ale variantei decapotabile Grand Sport. Dintre acestea, 45 au fost deja comandate.

via | carscoop

Comentarii (4)

  • Cica-laka,ciki-cea!
    Fiecare tara cu cocalarii ei!
    5 16
  • Cineva
    @serd Ai vrea sa fi si tu unul dintre ei dar asta e situatia. Ei au avut mai
    mult noroc.
    13 3
  • prasta combinatie de culori.....
    5 2
  • Lasa ca la noi cocalarii au logan cu stopuri negre si geamuri fumurii minim MCV ca sa fie in ton neaparat Guta si alte mezeluri la maxim sa moara dusmanii care stau in statie.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru