Un nou teaser al monovolumului bazat pe Toyota Prius

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 25.12.2010
Toyota promite că monovolumul bazat pe Toyota Prius va avea un spațiu pentru bagaje mai mare cu 50% față de cel al actualului hatchback.

Toyota a confirmat oficial faptul că a doua versiune de caroserie din familia Prius, un monovolum compact bazat pe hatchback-ul deja existent, va apărea în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie 2011. Odată cu aceasta confirmare a venit un al treilea teaser al viitorului model, acesta prezentându-ne, de această dată, compartimentul pentru bagaje al viitorului monovolum hibrid nipon.

Conform singurei informații publicate de Toyota, volumul portbagajului acestui model va fi cu 50% mai mare decât cel al lui Prius hatchback, ceea ce înseamnă că noul monovolum va avea o capacitate pentru bagaje de circa 660 de litri. În aceeași fotografie-teaser vedem că noul monovolum bazat pe Prius va pune la dispoziția clienților Toyota un acoperiș panoramic dublu. În anterioarele fotografii cu interiorul, modelul Toyota ne-a fost prezentat împreună cu un sistem multimedia prezent în premieră în gama constructorului japonez.

Noul Prious monovolum va fi dezvăluit în 10 ianuarie, în prima zi de presă a Salonului Auto de la Detroit.

via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru