Un nou teaser cu viitorul Hyundai ix35, urmasul lui Tucson

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.08.2009
Urmasul lui Tucson, Hyundai ix35, este anticipat si astazi de un nou teaser care tradeaza profilul SUV-ului coreean.

Seria teaser-elor care anticipeaza debutul noului Hyundai ix35, urmasul actualului Tucson, continua si astazi cu noi imagini. Pe langa fragmentele de design expuse ieri, constructorul coreean a prezentat astazi si o imagine cu profilul SUV-ului asiatic.

Asa cum era de asteptat, versiunea de serie va prelua aproape toate detaliile de design inaugurate de conceptul ix-onic in primavara acestui an la Geneva. Creat special pentru piata europeana, ix35 se asteapta sa continue succesul predecesorului Tucson.

Debutul oficial va avea loc peste o luna la Frankfurt, insa vor mai dura cateva luni pana vom vedea noul ix35 pe strada, SUV-ul coreean fiind astepta pe piata europeana la sfarsitul acestui an.

Alaturi de noul ix35, standul Hyundai de la Frankfurt va gazdui si premiera mondiala a faceliftului operat pe Santa Fe. Modelul va primi o serie de noi elemente de design dar si mai multe modificari mecanice alaturi de noua gama R, de propulsoare diesel.

via | CarScoop

Comentarii (4)

  • Stelian_Opincariu
    Bate la fundulet orice renault..............
    1 1
  • adrian
    L-am vazut la eforie nord :|
    0 0
  • adrian
    p.s.
    aa.. si nu e o gluma.. chiar l-am vazut.. nu l-am confundat scria si pe el ix35.. n-am avut aparatul la mine sa`i fac cateva poze..
    0 0
  • Etienne
    @ adrian
    L-ai vazut pe ix 55 / Veracruz, modelul mai mare; intr-adevar, ix35 aduce cu un ix 55 mai mic. Ma mir ca nu au aparut comentariile despre "orezari" ale nobililor mancatori de mititei, stropiti cu bere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru