Un şofer a fost arestat în timp ce se filma rulând cu 225 km/h

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 15.02.2011
Americanii inventează noi metode de a intra în atenţia oamenilor legii: se filmează la viteze foarte mari sau urcă pe plafon în timp ce maşina rulează.

Poliţia din Marion County, Oregon l-a arestat pe un tânăr care rula cu 225 de km/h (140 de mile pe oră) şi care filma întreaga poveste cu o cameră montată pe bord. Deşi radarul poliţiştilor a surprins maşina cu doar 190 de kilometri pe oră, oamenii legii au observat camera şi au urmărit filmul tocmai înregistrat de Stanislav Bakanov în care acesta filmase vitezometrul la 140 de mile pe ora (225 km/h). Fiindcă vorbim de a treia infracţiune comisă de şoferul în cauză în ultimul an, acesta a fost arestat.

Conform declaraţiilor lui Bakanov, filmul a fost înregistrat pentru a fi ulterior postat pe YouTube. Nu este prima dată când ofiţerii americani se confruntă cu această problemă, un alt american - Cody Replogle - fiind arestat după ce acesta a postat pe YouTube un film în care maşina sa atingea 190 de mile pe oră (305 km/h). 

GHOST RIDING, o tehnică periculoasă

Noul val de infracţiuni pe care tinerii americani le fac în ultima perioadă culminează cu aşa-numitele "ghost-riding", prin care şoferul iese pe geamul maşinii şi urcă pe plafon în timp ce aceasta rulează pe o şosea dreaptă. Conform datelor poliţiştilor, doi americani şi-au pierdut viaţa în timp ce încercau această tehnică foarte periculoasă.

via | Yahoo

Taguri: Ghost riding, SUA.

Comentarii (10)

  • Nebuni. Nu au ce face cu viata
    Pe cuvand daca nu sunt nebuni! Sa se inscrie la Destruction Derbi daca tot au chef de adrenalina.....
    17 1
  • DEW3yl
    Ghost ride
    Ghost riding-ul nu e o "invenţie" nouă, de mulţi ani se practică. Până şi soldaţii americani au făcut în Irak:
    http://www.youtube.com/watch?v=BXl3Pdxrn-k
    6 2
  • confuz
    Filmarea arata alceva,nu viteza....fiti seriosi la prezentarea stirilor.
    13 7
  • Cititi stirea si dupa dati nebgativ.stirea este despre un tinar care ruleaza cu 225 si nu unul care ruleaza pe plafon.
    10 5
  • Cristi
    @tocean78
    Tu ai citit stirea? Randurile ingrosate sunt titluri si separa ideile intre ele. Stirea cuprinde o informatie despre cum un tanar a fost amendat in timp ce se filma ruland cu o viteza peste limita si o a doua informatie despre "ghost-riding". Eu am aberat aici mai mult decat textul stirei, da-ti silinta sa citesti inainte sa comentezi. (Asta daca Automarket n-a modificat stirea intre timp...)
    4 4
  • masina rapida
    daca are flacaul AUDI, de ce sa nu o arda tare?
    4 5
  • vitezometrul
    Poza cu viteza este de la o masina din Europa (km/h).
    Ma intreb daca cei de la Automarket ca sa aiba o poza pt stirea asta si-au luat Audi-ul au dat blana pana la 220 , facut poza, job done :)
    8 1
  • @babyzette
    In stire spune ca a fost prins cu 225 km/h iar radarul l-a prins cu 140 mile/h (sau mai putin). Ideea e ca poate fi masina europeana in America si invers, nu este o problema, chiar pot fi masini cu vitezometrul afisat in ambele unitati de masura. Asa ca nu e cazul sa crezi ca poza e trucata.
    4 0
  • Cristi
    Iar o dati in bara
    Dragi "Automarket", voi chiar nu verificati articolele dupa ce le scrieti? Nu aveti un editor? Ia cititi si voi inca o data titlul articolului: "Un şofer a fost arestat în timp ce se filma rulând cu 225 km/h". Nu are logica. A fost eventual arestat dupa ce s-a filmat, nu in timp ce se filma...
    1 0
  • coca cola nation
    si 225km/h e o viteza asa mare incat trebe arestat omul ?
    numai la imbecilii astia de americani ai limite de 55 65 de mile/ora
    pe sosele drepte si cu 3 benzi si plin de politie la radar si daca nu te vede politia te dau in gat aia pe langa care treci
    .... si pe drumuri "comunale" au limite de 40 mile/h si ei merg cu 30-30 ca e mai safe asa .....
    dar ei au motoare de 6-8 cilindri cu sute de cai verzi pe pereti
    ..... aaaa am uitat ca si in canada au limita afara 100 km/h ...... alti tembeli
    si cu mersul pe acoperis nu e problema daca o fac si mor doar ei ....... eu zic ca trebuie arestati si asa morti
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru