Un taximetrist si un student castiga Nissan GT Academy

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.09.2008
Concursul organizat de Nissan si Playstation si-a desemnat castigatorii: un taximetrist german si un student spaniol.

In luna mai a anului trecut va anuntam ca cei mai buni piloti virtuali ai jocului GT5 Prologue, gazduit de o retea PlayStation, vor putea deveni piloti in academia Nissan.

Astazi, Nissan a anuntat oficial castigatorii concursului, doi la numar, care se vor putea antrena timp de patru luni alaturi de divizia de motorsport Nissan pentru a-si primi licenta de pilot. In final, cei doi castigatori vor putea sa concureze in cursa de 24 de ore de la Dubai, care va avea loc in ianuarie, anul viitor.

Castigatorii sunt Lars Schlomer, un taximetrist de 28 de ani din Bonn si Lucas Ordonez, un student MBA de 23 de ani din Spania. Cei doi tineri au reusit sa invinga alti 20 de competitori europeni in timpul celor 5 zile de teste GT Academy, desfasurate in Marea Britanie la Silverstone.

Dupa reusita sa, Lucas Ordonez a declarat: "Nu imi vine sa cred. Este un vis devenit realitate. Stiam ca va fi foarte dificil si nu ma asteptam sa castig, dar am fortat la maxim in fiecare zi."

La randul sau, Lars Schlomer s-a aratat foarte incantat.

"Urmaream o astfel de experienta de aproape 10 ani, insa nu am avut niciodata ocazia sa iau parte la una. Este fantastic. Chiar as fi fost foarte demoralizat daca nu as fi castigat. Nu m-as fi inscris in acest concurs daca nu as fi stiut ca pot sa castig. Pentru ca a veni la Silverstone si a pleca invins e ca si cum ai oferi unui caine un os si apoi i l-ai lua inapoi", a declarat Schlomer.

via | CarScoop

Taguri: Nissan

Comentarii (3)

  • gramatica
    In titlu, virgula intre subiect si predicat... ce fel de ziaristi sinteti? Voi creati tendinte, de la voi omul trebuie sa invete si sa vorbeasca si sa scrie corect.
    0 0
  • Mircea
    Corect
    Emil, ai perfecta dreptate. Bogdan a fost atentionat cu privire la acest titlu, dar se pare ca a sarit peste atentionari. Vom trece la nivelul urmator :).
    0 0
  • dobitoc
    wa emil dispari oleaca. aici daca vrei sa dai vre-un comment dai despre stire nu despre gramatica ei asa ca eject. have a nice day
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru