Vanzarile auto din Franta cresc cu 3.1% in luna iulie

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.08.2009
Francezii au profitat in iulie de programul Rabla si au cumparat cu 3.1% mai multe masini decat in iulie 2008. Constructorii francezi au profitat cel mai mult de crestere.

Vanzarile de masini noi au urcat cu 3.1% in Franta in luna iulie, constructorii francezi fiind cei care au profitat cel mai mult de pe urma acestei cresteri.

PSA Peugeot Citroen si Renault au crescut in vanzari cu 11.4, respectiv 18.5 procente, intregind o luna favorabila pentru constructorii din Franta, care au inregistrat o medie de vanzari in urcare cu 12.4% fata de anul trecut. In tot acest timp, marcile non-franceze au scazut cu 5.6%.

Principalul motiv al cresterii este reprezentat de bonusul pe care il primesc cei care se hotarasc sa isi caseze masina veche si sa isi cumpere una noua. Programul "Rabla" in versiune franceza le da posibilitatea acestor clienti de a primi un bonus de 1000 de euro la cumpararea unei masini noi.

via | AFP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru