Vânzările Mercedes au crescut cu 13% în septembrie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.10.2010
Mercedes a înregistrat în luna spetembrie o creştere a vânzărilor la nivel mondial cu 13 procente, reuşind să livreze 118.900 de vehicule.

Constructorul german Mercedes traversează o perioadă excelentă din punct de vedere al vânzărilor. Brandul din Stuttgart a vândut în luna septembrie 118.600 de unităţi în întreaga lume, înregistrând o creştere cu 13 procente comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Vânzările au evoluat mai bine decât ne aşteptam. Dezvoltarea pozitivă din ultimele luni ne face să fim foarte încrezători în ceea ce priveşte ultima perioadă a anului. În acest context, ne dorim să creştem vânzările în Germania şi SUA. Ne aşteptăm la creşteri rapide în Asia", a declarat Joachim Schmidt, directorul de vânzări şi marketing Mercedes.

Rezultatele obţinute de constructorul din Stuttgart se datorează creşterii de 98 de procente înregistrată în China. "Vom fi în continuare brandul premium cu cea mai rapidă creştere din China", a completat oficialul german. În SUA, constructorul german a livrat 19.900 de vehicule, iar în Marea Britanie, Mercedes a înregistrat o creştere cu 12 procente.

Via | Mercedes

Comentarii (1)

  • valeriu
    Bravo lor
    Bravo lor, si vor creste in continuare pentru ca au lansat S 250CDi,
    E200 KOMPRESOR - 1.800 cmc si C 180 KOMPRESOR care se vor vinde foarte bine
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru