Vanzarile noii Laguna au inceput bine

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.11.2007
Renault afirma ca Laguna se vinde deja in Europa ceva mai bine decat se astepta constructorul francez la inceput.

Esential

175 de cai putere are cel mai puternic motor de pe Laguna 3, o versiune a dieselului dCi de 2.0 litri

Vanzarile noii generatii Renault Laguna, care au inceput in 12 octombrie in Europa, reusesc pana acum sa atinga cifrele pe care constructorul francez le astepta si le anunta inca de la lansare.

"Laguna a demarat pe aceeasi linie cu asteptarile noastre, ba chiar putin mai bine decat am apreciat noi initial. Semnalele pe care le avem din reteaua noastra de distributie sunt foarte pozitive, deci in acest moment putem vorbi de o lansare de bun augur pentru Renault", a declarat in acest sens Thierry Moulonguet, directorul financiar al Grupului.

Renault Laguna este unul dintre "episoadele" principale ale ceea ce Renault a numit Contractul 2009, urmand ca noul model sa devina unul dintre pilonii rentabilitatii producatorului francez. Ce inseamna Contractul 2009? Rentabilitate de 6% in 2009 (2.56% in 2006), cresterea vanzarilor cu 800.000 de unitati anual intre 2005 si 2009, lansarea a 26 de modele noi si facelift-uri pana in acelasi an 2009 si urcarea noii Laguna intre primele trei modele in segmentul sau in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea.

Taguri: Laguna, Renault

Comentarii (1)

  • Andrey
    This Laguna is niceeeeeeeee!!!
    Am vazut aceasta masina prin pitesti si mi se pare extraordinar de frumoasa... fata de cum arata in poze este mult mai frumoasa...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru