VATH modifica Mercedes E500 Coupe

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 20.02.2010
Tunerii de la VATH Automobiltechnik au lansat un kit de tuning pentru Mercedes E500 Coupe, care include imbunatatiri tehnice si modificari exterioare discrete.

Esential

435 cai putere dezvolta E 500 Coupe by VATH

VATH a realizat un kit de tuning pentru cea mai puternica versiune de serie Mercedes E-Klasse. Pachetul se numeste V50S si vine cu jante de 20 inch, spoiler fata cu insertie de fibra de carbon, difuzor din fibra de carbon in bara spate, eleron si un sistem de franare foarte performant, care costa 5.355 euro.

Nici motorul lui E500 Coupe nu a fost neglijat. VATH a montat un filtru de aer sport, un sistem de evacuare performant si a modificat parametrii de injectie. Acum, motorul lui E500 by VATH dezvolta 435 cai putere si 575 Nm, cu 47 de cai mai mult decat modelul de serie. Viteza maxima a modelului german este acum de 280 km/h. Modificarile tehnice vor scoate din buzunarul clientilor 8.211 euro.

VATH poate modifica si interiorul, cu tapiterie de piele si elemente din fibra de carbon, in functie de preferintele clientilor. Acest pachet costa 2.737 euro.

via | carsroute.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru