VelociRaptor APV: vehicul blindat marca Hennessey

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 11.09.2010
Tunerii de la Hennessey au prezentat publicului modelul VelociRaptor APV. Acesta are la bază modelul Ford Raptor Supercrew şi reprezintă o combinaţie între un vehicul blindat şi unul de performanţă.

Casa de tuning americană Hennessey a lansat un nou program botezat Armored Performance Vehicles (APV). Prin intermediul acestuia, americanii oferă clienţilor o simbioză între o maşină blindată şi una de performanţă creată special pentru confortul, dar mai ales pentru siguranţa pasagerilor.

Primul model pe care oficialii Hennessey l-au prezentat publicului poartă denumirea de VelociRaptor, iar la baza acestuia stă Ford Raptor Supercrew. Creaţia americanilor ascunde sub capotă un propulsor V8 de 6.2 litri supraalimentat care în urma modificărilor produce 575 de cai putere. De asemenea, Hennessey VelociRaptor dispune de conexiune TV prin satelit şi conectivitate la internet de mare viteză.

"Suntem încântaţi să punem în aplicare o experienţă veche de 20 de ani în ceea ce primeşte vehiculele blindate. VelociRaptor dispune de cel mai înalt nivel de protecţie, confort şi performanţă", a declarat John Hennessey.

Via | Hennessey

Comentarii (1)

  • uhh mama
    tanc nene!! asta da aroganta:)
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru