Versiunea Subaru a lui FT-86 nu va avea tractiune integrala

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.03.2010
Japonezii de la Subaru nu vor monta sistemul de tractiune integrala Symmmetrical All Wheel Drive pe noul 216A, coupe-ul dezvoltat impreuna cu cei de la Toyota.

Desi cei de la Subaru au testat o versiune cu tractiune integrala a coupe-ului dezvoltat alaturi de Toyota, modelul nu va fi disponibil cu acest sistem de tractiune integrala. Se pare ca japonezii de la Subaru au renuntat la acest model din cauza costurilor extrem de ridicate legate de implementarea unui sistem de tractiune integrala pe acest model. Astfel, acestia vor oferi modelul cu numele de cod 216A cu aceeasi platforma tehnica cu Toyota FT-86.

Desi platforma lui Subaru 216A va fi aproape identica cu cea a lui Toyota FT-86, modelul va avea un alt design exterior, iar diferentele sunt semnificative in partea frontala si la nivelul montantului A. Posteriorul acestui model a fost si el modificat pentru a se incadra in limbajul de design Subaru. Pentru moment, cei de la Subaru nu au dat detalii despre o eventuala versiune STI a lui 216A.

In cazul in care Subaru dezvolta o versiune de performanta a acestui model, exista posibilitatea ca aceasta sa nu primeasca celebrul sistem de tractiune integrala Symmetrical All Wheel Drive al acestora. Motivul acestei decizii sta in spatele costurilor, care au dus la o trecere in revista a intregului sistem de propulsie.

Vestea buna pentru fanii Subaru este ca directorii companiei nu au luat o decizie finala in privinta acestui model.

Via | 7tune

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru