VIDEO: Autocar "scoate untul" din noul Porsche 911 Turbo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.10.2009
Autocar pune la incercare noul Porsche 911 Turbo si cantareste evolutia supercarului din Stuttgart la toate capitolele: estetica, mecanica, performanta.

Comentarii (8)

  • groaznic titlu
    redactorii acestui site devin din ce in ce mai neinspirati... "Autocar "scoate untul" din noul Porsche 911 ", serios?
    Eu unul am vazut doar un prezentator care merge destul de lejer pe niste drumuri virajate de coasta... nicidecum un test care sa impinga 911-le spre capacitatiile sale maxime in ce priveste viteza maxima, dinamica virajelor sau comportamentul pe circuit. sincer pentru un test drive cu un super precum Porsche 911 Turbo mi se pare ca aceasta prezentare a fost chiar slabuta si masina tratata foarte lejer.
    Pe scurt... pt un site cu informatii auto care se respecta, ar trebui sa fie mult mai atenti in multe dintre articolele pe care le publica acesti "redactori".
    14 0
  • se poate
    da asa este
    4 0
  • pt alin
    alin poate ai treaba si noi t retinem:)))))) cred k bbi este o fata kre t vrea;;)....iupiiiiiiii alinnnnnn ;;) app..despre ce se vb aici?:))
    0 8
  • tot lutza
    bruneta,suit,nesuferita......................caut blugi!!

    suparaciosu roade osu >:P
    0 6
  • Untul
    Nici eu nu am vazut vreo urma de unt. Poate era unt de cacao...
    5 0
  • alin..usurel tata!
    acuma.... ce se poate spune? ca a scoate untul dintr-o masina nu presupune sa confunzi schimbatorul de viteza cu facaletzul pentru mamaliga, sa urli la fiecare viraj incercand sa compensezi comportamentul ireprosabil al masinii, sa bagi manele la 100db laudand cele 10 boxe luate din Vitan, sa te bucuri cum se balangane cele 3-4 cruciulitze agatate de oglinda retrovizoare si, la sfarsit, sa faci o sedinta foto cu doua pitzi luate de pe centura si sa te lauzi ca in felul asta ai testat la sange un 911 ce are culoarea....untului.
    1 5
  • doar 3-4 cruciulitze ? ... zi mai bine vre-o 30 ... nu stii ca cat mai multe cu atat mai jmecher esti :D ( virgula exclusa, ca sa intelege toti oamenii )
    1 2
  • iepurashu
    xxx
    o ador. vreau sa am o masina ca aceasta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru