VIDEO: BMW Seria 3 E30 electric versus Tesla Roadster

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.10.2010
Un tuner croat a realizat una dintre cele mai puternice modele electrice din lume. Este vorba de o versiune 100% verde a unui Seria 3 E30 care reuşeşte - graţie celor 500 de cai putere - să umilească un Tesla Roadster.

Comentarii (8)

  • Cel mai important dupa parerea mea este faptul ca BMW-ul rezistent sa se puna 500 CP. Totusi este o masina veche.
    11 3
  • si la capatul strazii face reincarcarea?

    pentru ce 500CP? Pentru ce sa depasesti un Tesla? Care e semnificatia? Am inteles, a bagat 500CP intr-un E30. E capabil omu, a depasit toate problemele tehnice (nu se stie si cat de fiabila e masina). Dar pana la urma la ce ajuta?

    Nici un geniu de asta nu isi stoarce creierii sa faca acumulatorul "long life". Am inteles, de asta se ocupa companiile serioase unde pe langa bani trebuie sa ai si IQ-ul necesar. Altfel se ia una tona de acumulatori se imprumuta 1, 2 sau 4 motoare electrice de electrostivuitor si gata, drumul catre glorie e liber pe youtube.

    As vrea sa vad un singur guy de asta declarand ca masina lui functioneaza 160 (+1) km full electric cu masina lui de 1,5 tone si atunci imi scot palaria.

    Pana atunci cea care cade pe spate e pitzi din dreapta "geniului".
    8 7
  • din pacate tot ca un mixer suna si tot 1 an ii ia ca sa incarece bateriile dupa 50km, asta in cazul in care nu e frig afara si autonomia nu scade la 25km :)
    0 3
  • @
    Invidiosilor. Voi nu sunteti in stare sa schimbati bateriile la o telecomanda , da sa faceti o masina electrica. Apreciati munca omului nu utilitatea sau fiabilitatea ei k u e scoasa la vanzare.
    5 1
  • @gica
    Salut, vreau sa remarc un mic fapt, tu nu vezi esenta acestei masini, tu nu o vezi ca pe o arta, o exprimare a unei pasiuni asa ca nu ai cum sa o intelegi. E ca si cum ai zice in fata unui tablou abstract...."ce pierdere de timp!!". (tabloul ala poate s-a vandut mai apoi cu jumatate de milion de euro ;) ) . Nu privi practic astfel de exemple, nu au menirea asta. O zi buna!

    Legat de acei 500 caluti electrici ai BMW-ului.... GG baieti!!!
    4 1
  • arta ...my ass

    tabloul ala abstract de care vorbesti....las-o moarta. Pretul nu exprima aproape niciodata realiatea. Cand vorbim despre arta. Iar masina asta nu e arta.

    Dupa cum vezi am recunoscut faptul ca individul a fost capabil de ceva. Dar m-am saturat de refulati ce isi compenseaza lipsurile cu 500CP. Capisci? De fapt cred ca nu ai inteles esenta mesajului meu anterior. Ai cazut in dos cand ai citit 500CP si gata, restul nu conteaza. Cand ai sa cresti mari ai sa vezi in perspectiva pana atunci NFS!
    1 2
  • ha ha ha
    ha ha ha
    De multe ori, ca sa realizeze o masina buna constructorii auto, a trebuit sa fie impulsionati de oameni care stiu ce si cum vor sa fie intr-adevar o masina.Si B.M.W-ul asta, e realizat la un nivel profesional totusi.Daca se vrea, se poate...
    1 0
  • @gica
    Hai nu fii invidios acuma, lasa ca iti ajung 100 de cai.De ce te agiti atata? ca omu si-a bagat 500 de cai? sa-si bage 1500 ca e masina lui si face ce vrea cu ea.Nu-ti convine? simplu omule, nu te muti in Croatia si nu te uiti la clip si stiri, cat poate fii de greu?

    Si in caz ca stai prost cu vederea, masina a fost construita cu scopul de a concura la diverse evenimente, ori nu poti face perfromanta cu un motor de 1.4 diesel cum probabil ai tu impotriva unui m3.Cu alte cuvinte , it's a F***ing race car!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru