VIDEO: Ce cred americanii despre noua generaţie Audi A6

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.08.2011
Publicaţia americană InsideLine a adunat impresiile sale de la volanul noii generaţii A6 într-un material video, scurt şi cuprinzător.

Comentarii (4)

  • Eu nu inteleg un lucru, dc americanii adauga un an in plus la un model nou? A6 2012.??..a fost lansat la sf lui 2010 si comercializat de anul acesta, inclusiv in SUA. Tot timpul fac asta americanii.. A6 2012, CLS 2012,M5 2012
    4 1
  • masini europene in SUA
    Masinile europene in SUA,cel putin cele premium sunt considerate mai scumpe si mai de lux de cat echivalentele lor din aceeasi clasa.
    MSRP=Manufacturer Suggested Retail Price
    Exemplu:
    Lincoln Town Car: Base MSRP = 47.225$
    BMW 740i: Base MSRP = 71.000$
    Probabil din acest motiv,si pentru ca masinile sunt in general mai mari acolo,in SUA clasificarea masinilor se face de obicei cu o clasa mai jos decat in Europa,de exemplu A4 poate fi considerat clasa medie in Europa,dar in SUA este clasa compacta.
    In unele reviste Clasa E este considerata clasa mare si Clasa S clasa "lux",in SUA nu prea se foloseste termenul "lux" pentru ca in mod traditional,si masinile mai mari au avut un pret "acceptabil" fata de Europa (diferenta dintre 47.000$ si 72.000$ intre Town Car si 740i).
    Masinile europene premium sunt peste cele americane premium cu mult ,dar la masinile mai ieftine americanii stau mai bine.Au in general motoare mai mari,mai puternice,mai multe dotari si preturi mai bune la masinile mai ieftine comparativ cu Europa.
    Exista totusi zvonuri ca masinile europene fabricate pentru SUA ar fi de o calitate mai proasta decat cele vandute pe batranul continent,probabil unul dintre motive ar fi ca in SUA omul de rand isi schimba masina cam la 2 ani,pe cand in Europa la 5 ani sau mai multi.
    Ca si concluzie,in SUA omul primeste mai mult pentru banul dat,atat la masinile noi,cat si la cele SH,acolo preturile find foarte mici (cel putin comparativ cu Europa).In SUA,pretul de baza pentru un Chevy Camaro nou este de 22.805$. Ce iti iei de banii astia in Romania sau in Europa? Honda Civic sau Hyundai Genesis? Sa fim seriosi...
    9 0
  • george
    NU DOAR ZVONURI. REALITATE CURATA
    @mrmod

    Masinile europene facute pentru America, cu exceptia celor de lux, sunt mai proaste decat cele facute pentru Europa.

    Fenomenul se datoreaza aberatiilor care caracterizeaza piata auto americana si care fac posibila scaderea pronuntata a preturilor masinilor produse de fabricantii locali (ma refer aici la Big Three):

    - folosirea unor tehnologii invechite (unele din paleozoic, altele, ceva mai recente, din cretacic) ceea ce reduce drastic cheltuielile cu R&D.
    - subventionarea nesimtita a industriei locale de catre guvernul bolsevic cu sume aberante pentru orice economie din lumea asta si care mai si sustine o miscare sindicala iresponsabila si hamesita.
    - limitarea posibilitatii de individualizare a masinii.

    Prin urmare, ca sa poti vinde in America, trebuie sa vinzi ieftin. Ieftin inseamna, in ciuda tuturor eforturilor, prost, lucru care nu-i deranjeaza in mod special pe americani care sunt invatati cu portiile king size de BS...
    7 1
  • Da, plus ca in USA nu exista TVA la produse, inclusiv la masini
    Eu zic ca in viitor americanul de rand nu-si va mai schimba masina la 2 ani..."american dream" va fi pt mai putini, nu pt aproape orice american
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru