VIDEO: Cele mai importante momente din istoria Chrysler

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.05.2009
Imaginile urmatoare trec in revista cele mai importante momente si modele din istoria gigantului american Chrysler.

Comentarii (3)

  • le baron
    nu stiu ce parere aveti voi, da eu am fost cu un le baron, si cu cea mai mare luciditate si sinceritate va spun ca, cel putin la confort, e cu mult peste un a6, seria 5 modele noi.Vorbesc de scanune din piele incalzite reglabile din joystick cu memorie, clima, lumini ambiante, un sound sistem de exceptie, sunetul putand fi orientat catre orice zona a masinii, bord full digital (a fost singura masina pentru care am cumparat un dictionar roman-englez) deoarece avea un sistem foarte inteligent de diagnosticare a problemelor la motor, si pe langa asta, masina mai si "vorbea" de zici ca era night rider zicand "have a good trip", please fasten your seat belt, "with your current fuel you can go 63 miles at the current speed" si o gramada de prostii de zici ca erai in star trek, cand apasai un buton te asteptai sa zica "this vehicle will self destruct in 10...9...8...7..." si totusi ei aveau toate astea in '86 multe din dotarile astea fiind pe varianta basic.mie unul mi-a dat de gandit si de atunci, respec masinile americane, pentru ca o buna parte din vreme, au fost cu ani lumina in fata celor europene si japoneze.In vechitura aia m-am simtit mai bine decat in orice limuzina de lux din zilele noastre si mi-as dori sa mai am ocazia sa ma dau cu asa ceva.
    0 0
  • alianta
    Eu nu mai inteleg nimica, Chrysler nu era in parteneriat cu Mercedes, ce s-a intamplat s-a retras mercedes si astia intra in faliment. Nu mai inteleg, Stie cineva.
    0 0
  • @rares
    buna dimineata soare
    mercedes nu mai e de mult timp in alianta cu chrysler, acum se discuta de noua alianta cu fiat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru