VIDEO: Chrysler se promovează pe ritmuri de gospel într-o nouă reclamă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.08.2011
Chrysler vine din nou cu o reclamă extinsă a sloganului Imported from Detroit. De această dată fundalul sonor este asigurat de un cor de gospel, iar veniturile sunt promise unor fundaţii caritabile.

Chrysler a dat lovitura cu campania sa de promovare "Imported from Detroit", gândită de compania lor de marketing Eight Mile Style. Impactul a fost atât de puternic încât sloganul a rezonat nu numai cu locuitorii celebrului oraş industrial, ci cu toţi americanii. Tocmai de aceea Chrysler caută să exploateze la maxim succesul sloganului şi pe cel al melodiei care a însoţit fundalul sonor al reclamei, deja celebra piesă Lose Yourself a rapperului Eminem.

Constructorul american şi firma sa de marketing au lansat recent o variantă extinsă a spotului Imported from Detroit, acompaniată sonor de o versiune gospel a piesei "Lose yourself". Interpretată de corul "Selected of God", piesa poate fi descărcată de public chiar de pe iTunes. Toate încasările vor fi direcţionate către trei organizaţii caritabile din Detroit.

Olivier Francois, preşedintele executiv al conglomeratului american, a declarat: "Chrysler rămâne la fel de dedicat oraşului Detroit, de aceea caută să îşi extindă generozitatea şi bunăvoinţa cu ajutorul veniturilor generate de campania Imported from Detroit, lansată anul acesta în cadrul Super Bowl.

Această nouă reeditare a melodiei Lose Yourself este emoţionantă şi îşi doreşte să inspire ascultătorul, captând în acelaşi timp sentimentele sugerate de reclama Born of Fire." 

via | egm

Comentarii (2)

  • jerkman
    douchebagmobile
    Chrysler! Because you're scum.
    0 1
  • Gospel
    Faina reclama, e energica si te trimite cu gandul la performanta, pasiune si consecventa. Imi amintesc ca si BMW a avut o serie de filmulete de promovare facute de regizori celebri cum ar fi Tony Scott sau John Woo. Sunt frumoase masinile Chrysler, dar imi sunt mai apropiate marcile europene, cum e BMW. Mi-as lua unul second de la AAA new kopel cu o oferta buna. BMW 318 este favoritul meu, pentru ca te simti cineva atunci cand conduci o asa masina.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru