VIDEO: Citroen a creat o noua reclama interactiva pentru DS3

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.10.2009
Citroen a lansat un site interactiv care permite vizualizarea inedita a lui DS3. Click pe video-ul de mai jos pentru a vedea cum functioneaza noul portal de la Citroen.

Francezii de la Citroen au lansat un site interactiv, care necesita ceva mai multa implicare din partea utlizatorului pentru a vedea modelul DS3 intr-o noua forma. Astfel, utilizatorii acestui portal trebuie sa printeze o coala A4 cu o imagine de pe site-ul respectiv, pe care o vor misca in fata unui webcam pentru a vedea imagini cu DS3 in functie de cum misca coala in fata webcam-ului.

Citroen a integrat chiar si un mini-joc video in cadrul acestei reclame, utlizatorii putand folosi coala A4 pe post de volan in timp ce stau in fata calculatorului si manevreaza modelul DS3 intr-un spatiu virtual. Pentru a accesa portalul Citroen si a interactiona conform video-ului de mai jos, click AICI.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru