VIDEO: Cum se distruge un Porsche Boxster

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.06.2008
Un post de radio finlandez a distrus un Porsche Carrera dupa ce l-a aruncat in gol de la 30 de metri, ajutati de o macara.

Finlandezii privesc altfel ideea de a exploata la maxim potentialul unei masini. Cel putin asa reise din video-ul urmator, in care un post de radio local, denumit NRJ, decide sa distruga un model Boxster aruncandu-l in gol de la 30 de metri.

Initiativa a luat nastere in urma unui concurs lansat de postul de radio, concurs care le oferea ascultatorilor doua alternative: sa lupte pentru castigarea unui Boxster sau sa il distruga. Neincrezatori in sansele lor, ascultatorii NRJ au decis in proportie de 56% ca este mai bine ca sportiva germana sa fie distrusa.

NRJ a ascultat vocea poporului si a demarat procedurile de distrugere a Boxster-ului. A fost nevoie mai intai de o macara, care a urcat masina pana la o inaltime de 30 de metri. Deznodamantul: in uralele publicului, bratul macaralei a eliberat masina suspendata.

 

Taguri: Boxster, Porsche

Comentarii (6)

  • MateiS
    Adunatura de cretini...
    Adunatura de cretini...dintr-o tara "civilizata", mi se rupe inima cand vad asa ceva, nici o masina parca nu merita un asemenea tratament...
    0 0
  • claudiuDC
    I D I O T I
    O adunatura de idioti. Cu banii pe care i-au dat pe masina aia, putea face altceva. 2008...dar inca sunt oameni care mor de foame!
    0 0
  • claudiuDC
    Scuzele de rigoare
    Greseala de scriere...scuze: Cu banii care i-au dat pe masina aia, puteau face altceva...
    0 0
  • Sunt niste prosti
    Intradevar e pacat de masina sau mai bine spus de valoarea ei.O reclama mai buna nu putea fii decat sa ajute o familie sau un bolnav. De RAS
    0 0
  • estevez
    hahahahahahahaha
    WTF,NU e pacat deloc....ganditi-va ca un viitor client a ramas fara Porsche si ca atare s-a razgandit si-si va cumpara LOGAN 1.5 DcI....
    0 0
  • in subtitlu de ce e scris porsche carrera?
    sa fie oare inca o dovada de lipsa de profesionalism din partea redactiei?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru