VIDEO: Fifth Gear testează noul Alfa Romeo Giulietta

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.08.2010
Vicki Butler Henderson testează pentru Fifth Gear cel mai nou model Alfa Romeo, compactul Giulietta. Vicki raporteaza modelul italian la liderul absolut al segmentului, Volkswagen Golf.

Comentarii (15)

  • adica cei de la top gear aveau dreptate aici
    "Where Megane RenaultSports or Golf GTIs keep on giving no matter how much they're pushed, the Cloverleaf doesn't become better the quicker you go. The steering bucks around in your hands more and the damping can't keep up with the higher speeds. Go barrelling into a corner in the Alfa too hard and the car gets too nose heavy, with no sensation of the Cloverleaf pivoting around you like the best hot hatches have. The natural chassis balance isn't quite there."
    11 4
  • Firestarter
    Hmm... nu stiu ce sa spun despre opinia lui Vicki Butler vis a vis de felul in care se simte directia Giuliettei. In ceea ce ma priveste prefer oricand sistemele de directie asistate hidraulic in detrimentul celor electrice insa in Giulietta nu am avut senzatia ca nu am feedback in volan. Pe de alta parte nu am condus atat de mult acest model incat sa il pot compara obiectiv asa ca merg pe mana ei. Oricum, parerea generala a celor de la Fifth Gear este pozitiva insa detaliile observate de ei dar si de Top Gear ar trebui rezolvate de catre Alfa Romeo.
    11 8
  • mosneagu'
    f interesant! se raporteaza cu un motor pe benzina la unul disel atata timp cat si vw are un 1.4 de 160 hp care face suta in 8.0 cu toate ca are 10 cai in minus si o masa putin mai mare...0.2 asta-i diferenta! gtd-ul si jtdm-ul avand aceeasi aceleratie 0-100! thumbs up vicki!
    5 8
  • nicusor
    Masina asta n-o sa bata niciodata Golf la vanzari...din pacate :D
    Si fata asta e maritata!La naiba!:D

    Sa vedeti cum testeaza ea SUBARU ...
    8 2
  • Pe langa VW si companiile auto din China sunt interesate de Alfa Romeo !
    http://www.alvolante.it/news/futuro_cinese_l%E2%80%99alfa_romeo-316251044
    2 2
  • Florin
    pff..
    GTI lovers...sa va vad cum ramaneti KO cand iese varianta GTA a Giuliettei >:) Alfa nu are nevoie de VW ca sa faca masini bune...Bravo FIAT ptr ca a pastrat Alfa :)

    si referitor la acest test, eu nu cred ca exista masina fara defecte si mai lasati-ma in pace cu Golf-ul, e atata ridicat in slavi de parca ar fi perfect...o coacaza, ptr banii pe care ii dai pe el ar trebui sa fie placat cu aur.Cine neaga perfomantele Giuliettei o face doar din invidie.Punct!
    15 7
  • schumi
    ...
    Chestia cu volanul prea moale cred ca este exagerata. Am condus MiTo , "acuzat" de aceeasi problema, pe serpentinele din Poiana Brasov si pot spune ca desi directia e usoara totusi este foarte precisa. Banuiesc ca Giulietta are o directie si mai buna decat MiTo.
    15 6
  • schumi
    @Florin
    Stai linistit ca si Giulietta QV face KO un GTI. Fara probleme.
    17 6
  • florine pana scoate alfa gta, vw o sa adune ani buni cu al lor golf r 270 hp ;)
    @schumi indeed K.O ...si are DOAR 25hp in plus
    gti acceleration 6.9
    giulietta 1750 tbi 6.8
    8 3
  • @yoyo
    Fii sigur ca diferenta e mai mare decat cea de pe hartie (0.1).
    10 7
  • daca zici tu sunt sigur!
    8 5
  • @ Florin
    Alfa Romeo 166 nu va avea urmas in cadrul marcii Alfa Romeo ci va fi inlocuit de un model Maserati
    Poate ca FIAT nu va vinde Alfa Romeo celor de la VW dar asta nu inseamna ca nu o vor vinde chinezilor ( http://www.alvolante.it/news/futuro_cinese_l%E2%80%99alfa_romeo-316251044 ) ! Autoblog.it anunta ca urmasul modelului 166 nu va mai purta emblema Alfa Romeo ci pe cea Maserati, noul model bazat pe o platforma Chrysler urmand in viziunea FIAT sa concureze cu BMW Seria 5 . Tinand cont ca FIAT are datorii de 3.7 miliarde euro iar Chrysler datoreaza guvernului american 12 miliarde $ pe care trebuie sa-i returneze cu dobanda aferenta pana in 2014, FIAT nu-si mai permite sa inregistreze pierderi iar Alfa Romeo tocmai la asta se pricepe cel mai bine . Cum cei de la FIAT nu vor sa le dea satisfactie celor de la VW Group, cel mai probabil vor vinde Alfa Romeo unui constructor chinez .
    2 2
  • @ Florin
    Maserati Biturbo va inlocui Alfa Romeo 166
    http://www.autoblog.it/post/28902/maserati-nel-2014-ritorna-la-biturbo#show_comments
    2 0
  • golf=nr.1
    mai baiatule cu k.o-ul si care zici k golf-ul e o cocoaza......dak era o cocoaza nu era ales de atatea ori de cei de la top gear si fifth gear drept cel mai bun hothatch.......numai un golf 2 vr6 dak il pun ai da ceatza giuliettei......dapai ce sa mai zic de r32.....de scirocco nu mai vorbesc......asa k inclina capul in fata golfului
    4 7
  • AR Giulietta
    La ora actuala prefer masina asta in locul oricarei compacte de pe piata. Chiar si asa cu directia aceea fara feedback, cu motoarele acelea proaste de la FIAT, cu volan de Bravo sau Panda sau Croma sau Punto sau...ce o mai fi si fiabilitatea unei cutii de conserve sparte.

    Dar stiu sigur ca nu sunt "turma"!!!!!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru