VIDEO: Hot Nano - primul kit de tuning pentru Tata Nano

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.11.2009
Casa indiana de tuning DC Design si designerul Dilip Chhabria au creat primul kit exterior de tuning pentru Tata Nano. Acesta costa aproape cat masina.

Era doar o chestiune de timp pana cand cel mai ieftin model din lume sa fie supus modificarilor aduse de o companie de tuning a lumii. Iar primul tuner care a reusit sa creeze un kit pentru Tata Nano este - se putea altfel? - unul din India.

Pachetul estetic Hot Nano realizat de preparatorul indian DC Design si de designerul Dilip Chhabria a fost imaginat pentru ca acei clienti care aleg versiunea de baza a modelului Tata sa nu aiba de suferit din punctul de vedere al personalitatii sterse pe care o are masina proprie. Evident, rezultatul nu poate fi decat unul discutabil - vorbim, totusi, de cel mai ieftin model din lume si de un tuner fara nume pe piata - insa e un inceput promitator care in mod sigur le va "face pofta" si altora.

Kitul este unul strict estetic, tunerul indian lasand capota inchisa atunci cand a desenat pachetul exterior. Acesta include spoilere de mari dimensiuni in stil Mad Max, prize de aer laterale si terminatii modificate ale sistemului de evacuare. Cele mai interesante modificari vin insa la nivelul rotilor, care sunt ceva mai late.

Pachetul indienilor costa 1200 de euro, cu 500 mai putin decat masina originala.

"Vrem sa producem intre 50 si 100 de exemplare incepand din luna ianuarie, cand productia se va stabiliza, si sa le vindem in India", a declarat , designerul direct responsabil de kitul estetic pentru Nano. "Hot Nano este un pachet modificat spre care clientii nostri pot sa aspire. Are un pret rezonabil si il face pe Nano sa arate unic si diferit", incheie Chhabria, care a desenat peste 2000 de masini - inclusiv limuzine si modele sport - in ultimii 16 ani.

via | thaindian

Comentarii (6)

  • cel maiurat tuning.....
    de toata jena frate.............
    cica Mad Max style...........
    :))
    8 3
  • NeoGalaxy
    Personal.... mi-ar fi si rusine sa merg cu o asemenea masina "tunata" pe strada. Nu ca arata urat... ci pur si simplu pentru ca arata foarte urat, pare un kitch de doi bani si... arata foarte foarte foarte urat si hidos...
    7 4
  • @NeoGalaxy - cred ca ai uitat sa zici ca arata urat cu spume :)
    5 2
  • NeoGalaxy
    @tds: Bine zis :))) Stiam eu ca am uitat ceva :P
    3 0
  • Taticu Nana
    :))
    m-as psarge de ras sa vad o masina ca asta pe strada...sa fim seriosi e doar o zdreanta ! toate cele bune
    6 0
  • dangelo
    masina?????
    Tata Nano e masina??????asta e buna,tuning pentru ce,ca masina nu am vazu-o":))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru