VIDEO: Istoria Audi in 4 minute geniale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.12.2007
Vezi un film care prezinta intreaga filosofie Audi si motivele pentru care marca germana are atatia fani in lume.
Taguri: Audi

Comentarii (37)

  • cressty
    frumos...
    sper sa castige multe premii si in viitor...
    0 0
  • Bestial
    Cei de la audi sunt cei mai tari...
    0 0
  • Nedumerire
    Nu cred ca audi are kiar atatia fani in lume........
    0 0
  • intradevar
    AUDI a fost in numeroase randuri un pionier in cateva tehnologii preluate si de alte marci de renume, toata lumea se gandescte la BMW, Mercedes, nu am nik impotriva lor imi plac si mie dar am un deosebit respect pt audi cand vine vb de tehnologie.
    0 0
  • mmmm
    In materie de tehnologie , tot japonezii sunt cei mai tari ! Iar "4 minute geniale" e kiar hilar....adik de ris , ca sa intelegeti si voi stimati admiratori de cazane germane (nemtesti , ca sa intelegeti si voi)
    0 0
  • BogyM.
    audi?
    nu cred ca audi inglobeaza mai multa tehnologie decat mercedes sau bmw. sa nu mai spunem ca cele2 mari puteri din germania au motoare in formula 1, acolo unde FIABILITATEA constituie un punct forte. O fi castigat si audi ceva pe acolo, dar nu se comparacu cele mentionate mai sus. realitatea e ca posesorii de mercedes (majoritatea) au varste peste 35 ani, si probabil nu e din cauza ca M. este masina de nosnegi, ci pt ca au devenit mai copti la minte :), daca ar fi sa facem o paralela, audi, impreuna cu vw ar fi la nemti o masina ce la noi s'ar situa intre dacia si oltcit. Parerea mea.

    PS: sper sa nu supar fanii audi, nu am nimic cu marca asta, dar prea toti o lauda, uneori pe degeaba.
    BR
    0 0
  • karatemaster
    mr. Aaron
    Cred ca esti vreun posesor de frantuzeasca ...lasa-ne cu uratele....in afara de peugeot..restul sunt varza..cel putin la design
    0 0
  • toteu
    misto bogym, am condus mercedes, bmw, renault... bmw super, mercedes intradevar o masina in care te simti in al 9-lea cer la confort etc, audi cam pe la nivelul lui bmw.. adevarul ca nu costa cat costa degeaba.. despre renault pot sa zic ca isi fac treaba bine.. sunt concepute ca masina pt masa si sunt destul de rezistente.
    0 0
  • george
    COMENTARII...
    @ Aaron

    Japonezii cei mai tari in materie de tehnologie auto??? Asta in fimele manga poate...Sau din ce ai vazut pe la saloanele de la Tokyo unde prezinta tot felu de robotei ca sa se bucure si omul simplu de-acolo...Uite cateva exemple de tehnologie AUDI: transmisia Quattro cu diferential Torsen, caroseria din aluminiu (A2 si A8), motorul W12, motorul Diesel cu injectie directa, motor cu 5 supape/cilindru, cutia de viteze Tiptronic, cutia de viteze DSG, samd.
    Ca sa nu mai vorbesc de ceilalti europeni...
    Zi-mi tu acum ce chestii geniale au inventat japonezii in afara de gadget-uri care ii bucura pe adultii cu minte de copil...

    @BogyM.

    Daca ar fi sa ne luam dupa Formula 1 ca sa vedem care-i cea mai buna masina am ajunge la concluzia ca Renault a fost in situatia asta vreo 3 ani la rand...ceea ce este o gluma de-a dreptul reusita...Iar FIABILITATEA din F1 e alta gluma inspirata: un motor F1 care rezista mai mult de lungimea totala a cursei + 5 % (adica vreo 400 km) e considerat incorect calculat si se fac eforturi pentru a scadea sub aceasta marja...
    Cat despre "maturitatea" posesorilor de Mercedes, mai ales din Romania, imi permit sa am mari rezerve...
    Ar vrea neamtul sa fie Audi-ul la fel de accesibil cum e Dacia pentru ruman. Exista modele Audi la care si nemtii (multi dintre ei ca sa fiu mai exact) nu-si permit decat sa viseze...
    0 0
  • pacat ca mercedes au probleme serioase la partea electrica...se strica des...e plin in service-uri...
    0 0
  • emilio
    NU sint fan diesel, dar...
    Nu uitati, ca audi a cistigat tot ce se poate in ultima vreme la Le Mans cu audi TDI v10. Totusi, sint tari.
    0 0
  • !!!
    pt BogyM. daca e vb de fiabilitate sa ne gandin la lemans cursa de 24 ore,cursa pe care in ultimii ani audi o domina copios.
    0 0
  • parca sunteti niste politicieni
    Degeaba va tot certati, parca ati fi niste politicieni prosti. Nu poate sa-si mai faca niciun brand din lumea asta reclama ca sariti cu gura...
    Dar sa va spun eu cum sunteti:
    - incorsetati in propria neputinta,
    - fani de conjunctura: am avut bani de bmw, oooo... sunt tare frate... sunt fan bmw, n-am avut bani decat de un renault, oooo.... sunt tare frate... sunt fan renault, (da-i incolo pe aia cu bmw-ul, nu vezi cat consuma saracia aia),

    Asta e parerea mea!

    P.S.: Care este cel mai dificil lucru de ales la o masina noua? (raspunsul mai tarziu)
    0 0
  • :)) tare
    0 0
  • @tano
    "P.S.: Care este cel mai dificil lucru de ales la o masina noua? (raspunsul mai tarziu)"

    R: culoarea
    0 0
  • Einstein
    pentru Aaron
    sa mori tu ca japonezii sunt cei mai tari la masini
    0 0
  • go_get_it
    fain montaju la reclama. nu ma pricep f bine, dar cred ca is modele ceva mai vechi pe acolo :D (2003-2004 poate?).
    pt BogyM: chestia cu F1 mi se pare o chestie foarte subiectiva. la fel ca si fotbalul. daca eu prefer basketul in loc de fotbal si WRC in loc de F1, what's the deal:D? nu au nimic de-a face unele cu altele. Fiecare e bun la ceva in felul lui.
    0 0
  • ~!~ COSMO ~!~
    Efectiv
    Mercedes e sefu vostru cand vine vorba de inventii automobilistice ... cine a inventat ABS ? cine a inventat AIR-BAGU' ? cine a inventat Turbo-Kompressoru ( Mercedes in 1936 ) ... Cine a pus prima data Night Vision pe o masina de seria ... cine a inventat ... cine a facut ... cine cine cine ? Mercedes e sef .. Boss ..
    0 0
  • madness
    Fan BMW cumpar AUDI A6
    Toti ciudatii isi dau cu parerea,fara sa aiba habar de raportul pret-calitate,care e cel mai important aici in vest.Fani bmw,audi,mercedes ?
    faceti ceva cu viata voastra hombres.si mie imi place bmw dar mi-am luat Audi A6.De ce ? pentru ca de departe e la fel de buna ca bmw la un pret si dotari mult mai bune.mercedes? buna dar platesti 30 la suta ptr.marca.In 2008 diferenta de calitate si siguranta sunt ok,dar totul tine pret.nu sunt subiectiv,pentru ca nu ma intereseaza ce emblema am pe masina,atata timp cat imi ofera ce vreau eu.am probat 3 zile un bmw 525td ,mercedes 250 d
    si am ales audi.nu regret o secunda.
    Asa ca fanilor de orice fel,facetiva rost de o viata,nu o traiti a altora.
    0 0
  • chiar asa cu japonezi?
    Daca sunt asa de tari, de ce noul lancer diesel este echipat cu motorul 2.0 TDI de pe Passat? Hai sa va mai abtineti putin!
    0 0
  • Mschumi
    Lemans castigat cu motor diesel
    Nu stiu daca a mai spus cineva, dar anul acesta, 2007, audi au castigat lemans cu un motor diesel, nu cu alte compozitii de combustibil ;)...aici se vede ingenuitatea lor, deoarece, nu au fost la fel de rapizi ca si pescarolo sau peugeoturile, dar faptul ca nu intrau la boxe din ora in ora, au ajuns sa castige..

    Mie unul imi place audi foarte mult, mai ales noul r8 dupa care am plans cand am vazt unul pe strazile din cj....oricum...misto reclama rau
    0 0
  • istorie
    Super, Audi a facut istorie cu succesele de la le Mans.
    0 0
  • Noul lancer este echipat cu motor VW pt a scadea pretul masinii care ar fi fost mai scumpa daca ar fi trebuit sa proiecteze un motot nou.
    De ce nu folosesc dieselul VW si pe L200 daca este atat de bun?
    0 0
  • lancer
    chiar asa bbb?? deci vrei sa zici ca pun un motor "naspa" pe o "super" masina. poti sa iti inchipui ce aberatii scoti??
    0 0
  • banii...
    Face ti un exercitiu de imaginatie si ganditi va ce masina ati lua daca chiar banul nu ar fi problema..(chiar si tu madness...oare daca nu conta pretul tot Audi A6??????)
    0 0
  • Popa Gabriel
    am incercat
    Am condus suficient...in ore si km..in ani si marci...am ajuns la o concluzie...indiferent de marca, masina are un singur rol...de a minimiza timpul raportat la distanta, de a te duce intr'un fel(viu/mort, stresat/linistit). Astfel am ajuns sa caut o masina dupa raportul pret/calitate...Concluzia: Audi A4. De ce? pentru ca are cel mai fiabil motor diesel(1.9 TDI), pentru ca are tinuta de drum excelenta, pentru ca franele sunt uimitoare...si nu in ultimul rand...pentru ca desi de 2 ani conduc in bucuresti, si ea are 190.000 km la bord...suspensia multilink se incapataneaza sa nu se strice...Cu siguranta...posesorii de audi...cei care stiu ce sa aprecieze la o masina nu sunt interesati de gadget'uri(vezi angel eyes de la bmw, head-up screen de la mercedes, si multe altele). in general...caii putere..ar trebui sa fie apreciati doar acolo unde le este locul...la curse...la romani ei suplinesc mintea...De'as avea bani de x5, ML, Cadillac Navigator, Lincoln sau Cayenne, as alege un A4 quattro...
    0 0
  • alexandru abalaru
    audi
    am un a4 quatro 6v, cu de toate.incantator.forta,siguranta,placere.am zis tot!!!!!!!!!!
    0 0
  • vw audi
    Eu detin vw passat, iar un membru al familiei Audi A4. Sunt multi pe aici care vor sa faca grupul VAG, ca fiind unul slab. Daca ar fi sa fie asa nu am vedea atatea masini din acest grup pe strazi. Si aici nu vb doar de Romania, ci si Germania, Austria. Nu as da aceste masini pe nimic. Doar pe ceva de o clasa mai mare al acestui grup. Passatul are o tinuta de drum superba, frane excelente, comfort si nu in ultimul rand spatiu. A4 de asemenea este excelenta, cu o calitate ceva mai buna in interior decat la passat. Pacat ca nu ofera un spatiu mai mare, dar in rest este o masina dementiala.
    0 0
  • veyron
    veyron e pe platforma audi ,are motor facut din 2 motoare audi a8 pana si farurile sunt la fel si este cea mai tare masina pana acum.
    am spus destul.
    a am uitat dar si lamborghini tot tehnologie audi are. asa ca bmw fans ciocu mic. si mercedes nu e din clasa audi bmw, diferenta de target.
    0 0
  • audi si bmw
    am avut a4 1.9 TDI 131 CP cu cutie DSG si BMW 530d steptronic,si am mers cu foarte multe masini cu cutie automata cand o sa ajunga si ceilalti sa faca asa cutiide viteze mai vb P.S. mercedes=gunoi dupa 1996 , audi si bmw sunt super masini ,xenonul brevet bmw si DSC (cel mai bun sistem genul acesta care exista) este tot bmw,jos palaria pt AUDI si BMW nu au adversari si loganarii sa se abtina cu comentariile inutile
    1 0
  • nazgul
    audi... frumos
    intradevar filmul este reusit pentru o marca care a reusit sa cucereasca mintile multora
    0 0
  • florir-84
    un film frumos
    0 0
  • fan_audi
    pt BogyM
    daca audi si vw e ca si dacia si oltcit atunci bmw si mercedes e ca si trabantu cu caruta in sat la tine.parerea mea:))) si ce daca ar mercedesul si bmw motoare in formula unu daca nu au si masini?imi spui si mie cand au castigat mercedesul sau bmw in formula 1??? mercedesul a fost exclus in 1980 si ceva ca a sarit in tribuna si a omorat 82 persoane si bmw nici atat.au noroc de astea de la mc laren cum a avut si fordul maserati porche
    0 0
  • audi rulzzzzzzzzz
    am un a2 merge impecabil cu 150000 de km asta cred ca spune tot despre audi app...a fost masina de sc de soferi si nu am de sa-i reprosez am prins 195km/h.ce sa spun de un a8...fratilor... daca veti avea ocazia vreodata sa conduceti un a8 va indragostiti pe loc(ma adesez mai ales celor care iubesc japonezele sau frantuzoaicele...pfff ha ha,auzi"alea masini")saracii.........
    0 0
  • Anonymous
    Audi
    Mise pare super ideea de a cumpara un audi,pot sa spun ca bmw-ul e pe primul loc dintre toate,audi pe al doilea,si mercedes al treilea ....de lux e mai bun mercedesul fata de cat bmw si audi,dar de viteza e mult mai bun audi decat mercedes si bmw-ul decat un audi si mercedes.garantat va spun.audi.Sa dea sa gastiga multe premii
    0 0
  • Audi
    Eu zik ca audi sa ridicat foarte mult in ultimi ani hai sa fim seriosi fratilor akm audi le da clasa tuturor masinilor si lea dat si inainte am mers cu un audi a4 1.9 TDI la un milion de km sih vreau sa spun ca sa comportat ff bine pe drum hai audi bafta...
    0 0
  • lasatio asa
    ba baieti am un s3 si sant super multumit dar ca mercedes nu cred ca exista alta sincer asa ca lasatima cu bmw aia care lauda bmw cred ca nu lau condus niciodata . singura gama mai buna de la bmw e seria 5 si atat
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru