VIDEO: Land Rover Defender si Nissan Patrol, comparativ in off-road

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Nimic nu e mai placut pentru un pasionat de off-road decat un comparativ cu doua dintre etaloanele segmentului: Land Rover Defender si Nissan Patrol TREK.

Comentarii (11)

  • si "prafosu" unde este ?

    stiu, sunt rautacios :D
    1 9
  • cand vine vorba de aptitudini off-road Defender e de abia pe locul 3 dupa Land Cruiser si Patrol, dar englezoii de la auto express n-o sa recunoasca niciodata asta... mai ales cand discutam de niste stimulente substantiale venite din partea Land Rover...
    11 3
  • mda, spune unu care numa comentarii inteligente a dat omenirii...
    2 4
  • @io....cu tine in frunte....
    ...
    2 3
  • un curios
    pentru io
    interesant clasament "cand vine vorba de aptitudini off-road Defender e de abia pe locul 3 dupa Land Cruiser si Patrol"
    si restul de masini de teren de cese mai fabrica?
    Mercedes clasa G pe ce loc este? sau Hummer? sau Jeep?
    2 3
  • domnu' "io" este un expert ( mai ales in a judeca oamenii , aptitudine un pic mai putin dezvoltata decat simtul auto )

    de aceea va rog sa nu-l contraziceti .. ca maine-poimaine isi face cont aici ca sa poata toata lumea sa acceseze o arhiva cu comentariile lui si sa-i poata spune ca-i prost la fiecare comentariu pe care il face ..
    2 1
  • Carlos
    @un curios
    G Class e o masina capabila in offroad, insa e axata mai mult pe lux si confort; Jeep Wrangler chiar daca are plastice de tot rahatul la interior e o masina excelenta pt offroad extrem, putand transfera pana la 100% cuplu pe o singura roata. Un alt avantaj pt Wrangler e ampatamentul scurt. As plasa-o imediat dupa Defender.
    hummer?! =)))))))
    7 1
  • Patrol e bunicel...dar e preistoric!
    G-ul este mai luxos....dar nu asa bun ca un Defender in teren! Am merg cu un G si stiu ca nu iti permite foarte multe...chiar daca multi il lauda ! Jeep Wrangler lipseste....pacat! Concurent serios pt. Land....!
    3 5
  • Carlos
    @Cor
    ba pustulache asta e un comparativ Patrol-Defender. Tu ai urcat vreodata in masinile astea? Eu nu cred! Carcasa asta de Defender a ramas aproape neschimbata de 60 de ani ! Cutia asta patrata de fara pic de aerodinamica cu interior parca cioplit cu dalta nu are cum sa fie "mai putin preistorica" decat vechiul Patrol...
    In spate la Defender alea 2 bucati de burete imbinate la 90 de grade se apropie de "confortul" unei banci de parc, deci lasa-ne pe noi cu modernitatea Defender-ului in comparatie cu Patrol... terminatule
    6 5
  • parerea mea
    Daca nu luam in calcul capitolul confort,Lada Niva le ingroapa in off-road
    4 8
  • delavrancea
    copii prosti...
    ja, ja, e plin de destepti pe aicilea, haha :) mai mars ma acasa @io cu vrajeala ta de .. defender=best ever in teren! deal with it!
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru