VIDEO: Lexus IS-F se dueleaza cu BMW M3

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.09.2008
Moderatorii show-ului Fifth Gear au pus la cale un test comparativ de zile mari: Lexus IS-F vs BMW M3.
Taguri: BMW, IS-F, Lexus, M3

Comentarii (5)

  • Munchen
    Bavaria
    Si-a batut joc ca de un jaf.
    BMW POWER IS THE BEST !!!
    0 0
  • gtrazvan
    @Muncgen - nu-i e rusine ca e prost
    Mai Munchen - M3 este la a 4-a generatie, IS-F este la prima, facand asa o comparatie ca au vre-o 22 de ani avans e mica diferenta, iar cand faci tu jaf un Lexus ca o fi el IS-F sau nu aici dai contorul peste cap la prostie. Ca M3-ul e mai performant nu te contrazic, dar sa vedem si la fiabilitate (sa nu uitam ce probleme de fiabilitate au abut la M3 - E46) si la optiuni si design e discutabil daca BMW este peste.
    0 0
  • MUNCHEN
    BAVAREZII
    Eu cred ca M3 este peste IS-F la tot .
    Unica ce cred ca poate IS-F este mai presus decat M3 la calitatea materialelor din interior (piele).
    In rest JOS PALARIA la MOTORUL de 4.0 litri BMW cu 414 cp are un randament senzational.
    Pe cind la LEXUS e de 5.0 litri e mai slab ca 4.0 M3 , pe hirtie e una dar in realitate 4.0litri BMW ofera un randament mai bun.
    Si cutia de viteza de la BMW e de neegalat de alti constructori mai pe scurt BAVAREZII stiu cu ce sa mananca performanta.
    0 0
  • gtrazvan
    japonezii
    depinde cum o iei, nu insemna ca daca scot performante ami bune dintr-un motor de sunt mai buni, (si vezi ca M3 E46 a avut f multe probleme de fiabilitate inclusiv motor), daca e sa luam asa ce a facut Honda cu motor de 200 aspirat si 240 CP nu au facut bavarezii si daca e sa mai luam un Nissan GTR 35 cu 480 CP care face misto de un M6 cu 507 CP si cu aceeasi greutate.
    Asa ca, comparatiile astae nu sunt intodeauna relevante, in plus IS-F nu are nici o treaba inauntru cum M3 - nu stiu daca ai intrat intr-un IS, iar la fiabilitate nu are deocamdata ce sa discute Lexus cu BMW cam in nici un test sau sondaj.
    0 0
  • tanu bmw
    aiureli
    frate bmw e tot bmw oricum lai manca deci daca excludem ferari si lamborghini si altele bmw e cel mai tare de pe piata la toate probele. iar daca se chinuie un pic cred ca le face paru cret la cei de la porche. sa nu mai vorbim de panamera chiar as vrea sa vad cum se descurca la o liniuta cu viitoru 8-ar sau cs cum se va numi el.oricum la categoria asta bimmer-u va fi cu siguranta cel mai tare caci, mercedes este prea puternic si NECONTROLABIL, audi va fi pe langa bmw iar porche si aston martin cu al lor RAPIDE nu se vor descurca find primele sedanuri sau coupe in 4 caci bmw face sedanuri de 300 de cai si mai ales de performanta de 25 de ani ,sa nu uitam de primul m535 care avea 276 de cai in ani 80 deci , voi decideti care e adevaru
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru