VIDEO: Making of-ul unei reclame auto superbe

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Spotul Honda Insight "Let it shine", care atrage prin idee si mai ales prin coordonare, isi arata secretele intr-un film care ne prezinta cum a fost construit acesta.


.

Comentarii (5)

  • Cata energie irosita aiurea. Mi se pare total anapoda pentru o masina care se vrea ecologica.

    In continuare constructorii auto ne iau drept tampiti si se lauda cu asta in "making of"-uri facute public.

    Cum poate sa fie un proces ecologicviata unei masini care iti cere sa fabrici o ditai bateria plina de acizi si metale grele si apoi sa o reciclezi si sa o integrezi in natura.

    Asta e ca apa plata care e buna dar plasticul pentru ambalarea ei produce mult mai mult rau decat apa in sine si e cancerigen.

    Pacat de Honda ca e un constructor demn de toata lauda, dar aici nu se disting prin nimic. Ma mir ca au acceptat sa copie o strategie Toyota atat de indeaproape si totusi atat de departe de brandul Honda, cel putin cu ce am inteles eu in ultimii 20 de ani.
    0 0
  • Maka, toate bateriile din lume au in componenta metale grele si acizi care dauneaza mediului daca sunt aruncate in natura.
    Insa Toyota si Honda iti inlocuiesc bateria, o iau pe cea veche si o recicleaza.
    Progresul tehnologic a depasit deja faza asta si, multumita in mare parte acestor 2 constructori, nu mai sunt probleme de genul acesta.
    Ceea ce intr-adevar dauneaza este fabricarea in sine a bateriilor NiMH, prezente in momentul asta pe hibrizi.
    De aceea, atat Toyota prin parteneriatul cu Panasonic, cat si Honda prin achizitia Yuasa, urmaresc un progres tehnologic al dezvoltarii bateriilor LiIon sau Li Polymer, mult mai putin daunatoare.
    Per total, odata incheiata aceasta dezvoltare, prognozata a se concretiza in cam 4-5 ani, hibridele o sa fie cu adevarat ecologice.
    N-as zice ca Honda se deda la expunere mediatica marsava si amrketing mincinos, atata timp cat a renuntat sa doteze masina cu dispozitiv de incarcare de la priza, pe motiv ca nu s-ar mai avea astfel nici un control asupra poluarii, in sensul ca energia disponibila la prize vine de obicei din surse poluante.
    0 0
  • corect!
    Corect, Paul!
    scurt si la obiect!
    trebuie sa-i felicitam pe baieti pentru reclama, tot timpul HONDA vine cu reclame noi, originale.
    0 0
  • In continuare spotul (mai ales modul de realizare al sau) si filosofia acestei masini sunt cel p;utin divergente, iar filosofia aceasta nici macar nu e una Honda.

    IN rest, numai de bine ca fac masini interesante dar hibridele nu sunt inca o solutie definitiva. Daca iesi cu ele din oras emit mai mult decat masinile cu motoare compacte si mult din energia produsa se consuma pentru a cara greutatea suplimentara a tehnologiei hibride (baterii f grele si alte chestii din astea)
    0 0
  • Sorescu
    Honda vs Toyota
    Honda mai are mult pana sa ajunga sa faca ce face Toyota cu Prius .... cautati Prius 2009 si veti vedea de ce spun asta ! Apropos, de baterii ... deja Prius are si celule fotovoltaice pentru climatron care functioneaza independent daca masina este pornita sau nu si poti tine masina in soare cat vrei, tot rece va fi inauntru, adica nu vei mai cauta innebunit un petec de umbra ! Asa ca mai cititi copii, tehmologia evolueaza si daca nu cititi destul va faceti un pic de .... rusinica .... Bateriile sunt marul discordiei si firmele care nu au trecut pe hibride sunt nevoite sa contraatace ca sa nu-si ia omul hibryd ca are nu stiu ce... sa ia in continuare tehnologii cu motoare de tir si sa foloseasca 10% din puterea motorului ... dar fitzosi sunt garla... de, de ce sa dea faliment petrolistii si tot lantul colateral de firme?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru