VIDEO: Mars motorizat al fanilor estonieni Saab

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.01.2010
Fanii din Estonia ai marcii Saab au realizat un mars prin care cer americanilor de la GM sa salveze brandul suedez.

Comentarii (10)

  • impresionant
    Asta e cea mai clara dovada de personalitate, cultura, educatie si mai ales dragoste pt o marca auto! Cinste lor,jos palaria!
    30 1
  • mamaaa ce risipa
    Cata benzina arsa de pomana. Dupa ce ca pe astia i-a lovit criza de nu stiu pe unde s-o apuce se apuca si de demonstratii din astea. Pai credeti ca-i doare undeva pe aia de la GM de marsu' unor estonieni? E marketing aici, iar cu americanu' poti sa te pui la multe, dar la marketing nu.
    6 18
  • saab
    frumos gest. ar trebui sa fi in fiecare tara o astfel de reuniune
    11 1
  • Saab a vandut in Europa in 2009 doar 26567 masini (-59 % fata de 2008)
    Din pacate pentru fanii Saab, soarta marcii suedeze este pecetluita . In Europa, in 2009 vanzarile Saab au scazut cu 59 % totalizand 26567 de unitati vandute ceea ce reprezinta 0.2 % din piata auto europeana . In 2009, Audi a devenit cel mai vandut brand auto premium din Europa depasind la vanzari pe cei de la Mercedes, liderul din 2008 . In 2009, Audi a vandut in Europa 612393 unitati, Mercedes a vandut 593088 unitati, pe locul 3 fiind BMW cu 572091 unitati .
    12 2
  • AndreiRN
    Sa o cumpere
    Sa puna mana de la mana si sa cumpere firma.
    E mai usor de dat din gura cand e vb de o firma pe rosu de 20 de ani.
    1 7
  • :)
    Doar de marsul din Estonia pomeniti? Ieri au fost marsuri pro SAAB in foarte multe tari, consultati saabsunited.com de exemplu.
    4 0
  • Respect. Pentru fani.
    Gm nu merita decat dispret.

    Who's next?

    Se pare ca soarta tuturor producatorilor premium / lux si cu traditie, in afara de mareata tripleta germana, e cruda. In ordinea de la dezastruos la rezonabil: Lancia (candva premium), Alfa Romeo, Jaguar, Range/Land Rover, Volvo.

    Asta e pretul "lasatului pe o ureche" in situatia in care nume noi cu sange si mental proaspat inoveaza. Acum 20 de ani probabil nimeni nu credea ca Volvo, Jaguar, Rover sau Alfa vor fi niste ruine si ca inventiile Infinity / Lexus vor fi pe val sau ca BMW va face masini cu performante de Ferrari.
    6 0
  • Jos palaria!
    Intr-o tara atat de mica (intindere,polupatie) un gest atat de MARE! Cinste lor, pacat ca nu n-am vazut asa ceva si in Romania! Eu inca mai sper ca marca Saab mai poate fi salvata.
    3 1
  • este incredibil cum americanii au reusit sa prapadeasca adevaratele marci!o masina extraordinara din toate punctele de vedere....si cu o clasa peste BMW!pacat mare pacat!
    2 2
  • Devorattor
    Daca Saab isi facea mai multa reclama...
    Cceea ce a lipsit Saabului in primul rand, a fost imaginea! Daca i se facea o campanie publicitara agresiva, asa cum se face in prezent la Renault, ford, Opel, Volvo, etc...credeti-ma ca se vindea modelul de baza si cu 30 000 de euro, nu doar 18 000+TVA. In marketingul american, cine isi doreste cu adevarat, poate sa vanda si un kkt daca stie sa-l promoveze! Dar se vede bine treaba ca GM nu si-a dat interesul, iar acum refuza sa-si asume si recunoasca greselile fata de suedezi. rusine GM!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru