VIDEO: Masina dupa care lumea intoarce capul

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.02.2008
Fifth Gear a realizat unul dintre cele mai neobisnuite experimente intre SLR, Lambo LP640 si Carrera GT.

Comentarii (15)

  • mistake
    o mica greseala, eu lam auzit spunand pe comentator despre lambo, ca fiind lp six forty....dupa engleza mea asta inseamna lp 640 nu lp 460 :D. Salutare
    0 0
  • cumatru
    m-am hotarat
    Cred ca o sa urmez sfatul naratorului - "Get the Lambo ! " :D
    0 0
  • sfera96
    dar
    carrera gt mi se pare mai spectaculoasa ca design
    0 0
  • masini
    asta vara la NEPTUN un SLR argintiu si un CARERA GT negru,zaceau pe faleza.....n-am rezistat m-am dus sa vad atata inginerie tehnica adunata intr-un singur loc.....concluzia... DEOSEBITEEEEEEEEEEE!...sper!trebuie!cred!cine le detine sa respecte munca celor care au gandit asa ceva.Cum sa nu intorci capul?chiar daca ai lucra la concurenta si tot te-ar interesa ce a mai gandit vecinul!
    0 0
  • Marius
    si la mine e un dar
    Carrera GT si mie mi se pare supercar-ul mai exclusivist. Imi plac mai multe pe un Carrera GT decat pe un Lambo. Bine ... daca cineva imi ofera cel putin un ride cu oricare din ele NU-L REFUZ !!! si imi schimb si opinia :))
    0 0
  • loool
    Pai Lambo LP640 a zis bine unde e greseala?
    0 0
  • da...
    o nebunie de test..un sg lucru zic si eu... am vazut la slr uri in romania de m-am pliktisit...lambo murcielago la fel...lp640 nu...gallardo..kiar si carrera GT am tot vazut...cand o sa vad un 300 SL gulwing (desi este unul)sau un ferrari 250 GTO in romania..cu siguranta o sa fiu impresionat...
    0 0
  • spectaculoase..
    s2000 lasa antichitatile alea, sunt faine, dar nu se compara cu cele trei din video.Este imposibil sa nu-ti intoarca capul dupa astea trei frumuseti.Sunt cu siguranta cele mai "cool" mijloace de transport inventate de om pana acum!Isi merita laudele, sunt atat d frumoase pe cat sunt de puternice!Personal eu zic ca sunt perfecte toate trei, nu se poate alege doar una din ele ca fiind cea mai "tare", fiecare are ceva specific.Nicee!
    0 0
  • mda
    intra-adevar cand o sa vad un Ferrari 250 GTO sau Testarossa atunci mai vb .. care este masina dupa care intoarce lumea capul
    0 0
  • stelica
    ...
    eu lucrez la o statie de carburanti al carei patron are un Lamborghini Gallardo portocaliu...cred ca i-am facut plinu de 70 de ori in 100 de zile :))) Ieri i-a venit comanda din SUA...un Dodge Viper nush exact ce model ca nu prea am avut timp sa o examinez, dar cica e cel mai puternic Viper facut vreodata...baga sefu plimbari cu ea grupa mare :))) astazi intru de noapte la servici si sper sa apuc sa o vad mai bine pt ca sefu lasa masinile parcate in peco...cred ca se teme sa nu le fure :)))
    0 0
  • VAG rulez
    Lambo, Porsche... same pocket
    ce nu stie lumea desi e public ...e ca Porsche detine Volkswagen, care detine Audi, care detine Lamborghini. deci oricare dintre ele e buna.
    0 0
  • da
    Adica tot inutile !!!
    0 0
  • Anonim
    Lambo, Porsche... same pocket
    Nu e adevarat, Porsche este o companie de sine statatoare. Intr-adevar Audi, Lambo apartin grupului Volkswagen AG. Dar Porsche NU DETINE PE NIMENI. Tot ce fac oamenii aia fac din pasiune si din dorinta de a continua ideea originala. Legat de cele trei masini, toate au ceva special nu poti face o diferenta clara.
    0 0
  • sexytime
    Audi rs4 bate lambo. p bune.
    tata are un audi rs4, si l-a fakt p unu k un lambo portocaliu. k greu, dar e advrt. nu stiu kte sant, dar probabil acelasi despre kre vb stelica.
    0 0
  • eng.
    mistake ai dreptate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru