VIDEO: Mini Crossover, primul clip de prezentare

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.09.2008
Mini a publicat primul video oficial de prezentare al conceptului Mini Crossover, asteptat la Salonul de la Paris.
Taguri: Mini, crossover

Comentarii (4)

  • Mini-romanu'
    Interesant
    Astia de la mini reusesc din nou sa faca ceva fain. Stiinta auto + marketing la greu ...
    Insa tot nu mi-as lua acest crossover pt. ca am ceva cu suv-urile (consum prea mare - in acord cu pretul mare, spatiu interior pe care il regasesti si la masini normale, "criminalitatea" - adica faptul ca esti "protejat" intr-o astfel de masina insa ii omori pe altii, badarania majoritatii celor ce detin un astfel de tanc).
    0 0
  • Nu cred ca acest crossover intra in categoria masinilor in care cei ce mai poseda si un Q7alb isi pot etala prostia, Mini mi se pare o jucarie, un accesoriu auto, dupa cum place presei sa il numeasca, intra mai mult in categoria funny decat in cea a masinilor utilaj care sunt facute cu scopul de a te putea deplasa din A in B; la Mini a contat si conteaza mai mult modul in care te deplasezi din A in B si cum esti vazut de cei din jur. Imi vine greu sa spun ca e o masina de fitze, Q7 face parte din aceasta categorie, dar sunt sigur ca acest cross va fi cumparat de fetele lui tata si vor strica bunatate de imagine si frumusete de concept.
    0 0
  • bbb si ddd
    asa da
    asta da masina nu cacatul ala imprastiat de Stepway sandero 4x4
    0 0
  • gtrazvan
    unde
    unde ai vazut ca Sandero Stepway are 4x4???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru