VIDEO: Noul Audi A4 Avant, scos la incalzire

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.04.2008
Audi cauta sa isi promoveze cat mai bine noul A4 Avant printr-un video de prezentare.
Taguri: A4, A4 Avant, Audi

Comentarii (15)

  • super
    Arata cool! Felicitari pentru Audi!
    0 0
  • Andreis
    :)) Penibil!
    wow, noul Audi.... asa, si care e diferenta fata de cel vechi??? intrebare pentru fanii Audi: sunt toate absolut identice, cum le deosebiti? :)) Bine, au pus luminitele alea in fata, parca sunt decoratiile de la pomul de Craciun, arata absolut oribil, ca o masina de COCALAR! Respect Audi, la cat mai multe masini... IDENTICE!!!
    0 0
  • pt andreis
    Esti varza frate.....du-te mah sa-ti iei logan...ca la logan ai si accesorii: sapca de tractoris (ca nu vezi nici unul cu logan fara sapca), nr care trebuie neaparat sa se termine cu ion sau sa fie mai smecher yon, nel, ghe,...tarani ce sunteti....
    0 0
  • Adrian
    Pt. Andreis
    Omule ... tu chiar nu sti nimic despre masini, nu vezi ca ii schimbata linia laterala, masca, partea din spate, porbagajul mai inaltat, pe interior, e adevarat nu foarte diferit fata de A5 deoarece folosesc aceeasi platforma. Dar sigur tu tii cu Merce..bes care sa fim sinceri ... foloseste aceleasi componente in toate masinile, volane ientice la clase diferite si inclusiv liniile exterioare sunt aceleasi (vezi noul S si noul C unde noul C este un S mai ieftin si mai mic) pe exterior fiind aproape identic ... asa ca nu te mai lua de Audi pt. ca habar nu ai nimic de masini. Si daca vrei sa sti ceva despre masini te rog mai uita-te si tu prin showroom-uri nu doar la emisiuni, iar in final incearca sa conduci masinile pe care le critici, poate te razgandesti, se numaeste test drive ... si chiar nu te costa de loc ... asta ca sa nu te sperii ca trebuie sa iti vinzi Loganul pt. a face test drive.
    0 0
  • Andreis
    Pentru Adrian si Yo
    Nu imi place Mercedes, e o masina frumoasa, nu am ce zice, oricum masina mea de suflet e alta. De condus, am condus si masini nemtesti, dar si Loganul, pentru care vad ca ai o admiratie speciala. Nu am Logan, am mers cu el si e o masina ok la pretul sau. Am vorbit de design-ul exterior (cum arata), nu de placerea de condus pe care ti-o ofera un Audi. Mi se pare una dintre cele mai banale si plictisitoare masini, si nu imi voi schimba parerea. Are Quattro, asa, si? Multe masini au 4x4, nu vad de ce Audi e mai smechera? BMW are X-Drive, Subaru are si el transmisie 4x4 si nu fac atata gura. A fost cel mai bun intr-o anumita competitie, wow, ce misto e Quattro. Quattro si grila cam fac un Audi... PS: nu vreau sa fiu nesimtit, dar "de loc" se scrie legat-deloc ;) YO, esti dus tata, accepta si un alt punct de vedere si nu mai da din gura, posesor de Olcit ce esti. (vezi, si eu pot sa ma cobor la nivelul tau) ;))
    0 0
  • 10 lei
    1)andrei zi-mi un avant din aceeasi clasa mai frumos(eu nu gasesc...)2)designul masinii este "furat " din linia a5-lui desenat de Walter de'Silva3)audi nu face masini pt "cocalari" si nici pt frustrati!esti vreun Hitler de ai o aversiune fata de acest producator??dudeee ar trebui sa urmam cu totii "modelul" tau de "bun-gust"???4)chiar nu vezi nici o diferenta intre acest avant si cel vechi???(de la stopuri pana la grila si spoilerul din fata, bordul total nou etc??5)asta nu e un face-lift! e o platforma cu totul noua ASf (dc sti ce e) chiar nu iti dai seama de diferente ?? face-lifturi ai intalnit la logan,clio2 ,147,a8-ul vechi etc si diferentele erau minime, intelegeam dc era cazul!6)cand jignesti fanii unui producator trebuie sa te astepti la aversiuni ! nu tu te-ai coborat la nivelul lor ci ei la al tau Citez :"Bine, au pus luminitele alea in fata, parca sunt decoratiile de la pomul de Craciun, arata absolut oribil, ca o masina de COCALAR! Respect Audi, la cat mai multe masini... IDENTICE!!"7)vrei sa iti spun ce masina ai si pe ce forum postezi defel???
    0 0
  • 10 lei
    un foto pt andrei http://www.worldcarfans.com/3080221.001/photo1002/audi-a4-avantcopara-l cu un alt avant !
    0 0
  • saracul nu stie ca R8-ul a castigat World Design of the Year 2008 sursa : wcoty.com
    0 0
  • Pt. Andreis
    am sa am o discutie cu desingneru si am sa ii prezint problema ta... P.S.: impusca-te
    0 0
  • jemand
    psssst
    in legatura cu cele scrise mai sus..... mai copii nu stiu in ce tabara sa iau loc. Un lucru e sigur, Audi e o masina frumoasa ca design dar din pacate e un Frankenstein, si situ ce vorbesc pentru ca am avut placerea sa lucrez pentru 2 tipuri de Audi. Si eu am vazut si partile ascunse ale masinii. Dc sunteti interesat de ceva va stau oricand la dispozitie cu ninformatii...
    0 0
  • @jemand
    ce de sus ne privesti tu pe noi - "necunoscatorii" :D noi nu stiam ca toate masinile au probleme! "mai copii" =)) multumim "parinte" ca ne-ai deschis ochii! cand zici ca ai lucrat pt 2 tipuri de audi la ce te referi?? esti tinichigiu sau esti angajat la Ingolstadt??
    0 0
  • laurro
    !!
    Toti idiotii sunt specialisti in masini germane !Toata planeta le recunoaste valoarea, numai la noi apar diversi cucu-stiuci cu creerul spalat in closet, care vad albul - negru si invers ! Impotenta mentala sau cea materiala, ii fac pe acestia sa scoata gogomanii mai mari decat ei !De fapt asta este singura lor modalitate de a se afirma : barfa la coltul blocului si aruncatul cu noroi in diversi sau diverse !Valoare zero! Comentarii pe masura !
    0 0
  • avant-uri, dube
    de cand avant-urile, dubele si alte minunatii de genul acesta sunt considerate masini frumoase? :D asteptam noul A4 pick-up!
    0 0
  • vagrant
    esti praf ba
    adevaru e ca tre sa ai un ochi format si putin simt estetic ca sa observi trasaturile diferite ale fiecarui model Audi..nu poti sa ii ceri unuia gen andreis asta sa faca un asemenea efort sa observe diferentele...ca sa nu mai zic ca Audi a revolutionat conceptu de automobil.. Re5pect
    0 0
  • sailor66
    cearta nemtilor
    mai fratilor...nu va mai certati ca nu are rost!!! frumoasa-nefrumoasa are fiabilitate scazuta si costuri de intretinere extrem de mari! asa ca documentati-va in privinta fiabilitatii si mai discutati si pe aceasta tema...comparati audi cu marcile japoneze si vedeti ce va va surprinde!!!ciao ragazzi si la mai multe postari!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru