VIDEO: Primele imagini cu Focus EV în mişcare

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.01.2011
Oficialii constructorului american Ford au dat publicităţii un scurt film de prezentare al noului Focus electric.

Comentarii (9)

  • Bogdan
    Cred ca omul care conduce masina la inceput lucreaza la salubritate. Altfel nu imi pot explica de ce ruleaza la 20 cm de bordura ...
    6 0
  • ruleaza acolo pentru a putea trage repede pe dreapta in cazul in care a facut cei 150km si a ramas fara baterie si are nevoie de o priza normala ca sa incarce masina in 20 de ore :)
    17 1
  • mersul incet pe langa bordura
    ...ar fi o explicatie daca individul din film ar fi fost un roman tipic, obisnuit sa mearga cu 0.25 litri de motorina in rezervor.

    As fi tare curios sa stiu care va fi reactia smecherilor bastinasi cand vor vedea electricele pe soselele scumpei noastre patrii.

    On-topic: se anunta concurenta pe piata auto "electrificata"
    7 3
  • adn opel
    Of oameni buni!
    Si cine se gandeste stimati humanoizi la campul magnetic,nu am auzit pe nimeni sa puna problema ce leucemie facem daca mergem in aceste cuptoare ale mortii....oare nu exista un interes global ca ac k turi sa ucida in masa pt ca sunt si asa ineficiente...au zis constructori mari de automobile...ce facem cu frigul...la mine la -25 de grade nici nu mai pot deschide cutia electrica....poate are o baterie clasica sa ma duca pana la o priza si acolo ma cazez la benzinarie sau ma rog cum ii spune de aici inainte chargerie...sa auzim de bine.
    9 9
  • mare grija
    ma mira ca nu ti-au cazut ochii in gura de la campul magnetic al monitorului si sa te uiti printre dinti.

    AI mare grija si la unitatea PC. Daca e pe pardoseala ar putea sa-si afecteze zona inter-picioare, sa-ti cada bilutzele din doatare, sa aluneci pe ele si sa te infingi cu teasta in pinii procesorului si sa ti se scurga materia cenusie prin gaurele, sa ajunga zeama aia pana la placa de baza sa faci un scurt si sa lasi in intuneric un bloc intreg.

    mare grija, deci.

    PS. fatal e sa-ti intorci mausul cu cracii in sus. Are o raza laser cu care iti poate taia gatul din umar!
    12 6
  • mda
    merge aproape de bordura pentru a prinde masina intr-un cadru cat mai larg ..
    5 0
  • @adn opel
    ehee si pe la 1890 erau din astia ca tine care se temeau de "trasura fara cai" crezand ca motorul va exploda , iar ventilatorul le va taia capul...
    10 4
  • ar trebui sa modifice grila fata care arata ca la Aston Martin . in rest , super masina
    2 3
  • AC/DC
    1. Ce faci cu priza cand afara ploua ca la potopul lui Noe? ,,Razi'' la ea.... 2. Acum era o singura unitate la toata parcarea. Cum va fi? Parchezi iar un aurolac care ,,ia parcarea ca altfel o zarie" va aveni cu un generator pe benzina sa faca curent pt. baterii ,iar poluarea va fi zero.... 3. Mai e muuuult pana departe!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru