VIDEO: Reclama cu animale salbatice pentru VW Golf

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.07.2009
Volkswagen a gandit o reclama emotionanta pentru noua generatie Golf. Actorii principali sunt cateva animale salbatice.

Comentarii (8)

  • SEMTEX
    despre volks vagon
    Vaaaai ce emotionant...:((((( deja am un nod in gat... scriu printre suspine... si hohote de plans... saracul ghepard ! :((((
    Insa maimuta la volanul unui VW nu e o imagine neobisnuita... Asta-i clientela tinta a grupului VAG. De fapt, toti cei care conduc volkswagen sunt niste maimute urat mirositoare...
    5 10
  • despre 'volks vag in' conceptia mea
    "volkswagen" scris corect, "volcsvagăn" citit corect in Romania... stiu! suna de kkt! prea multe consoane ingramadite:|, "folsfagăn" pronuntat de aia cu un bat in fund rezidenti in Romania!
    7 9
  • Carlos
    vw - o companie condusa de niste jigodii
    ce caracter infect au astia de la vw daca profita de nenorocirea unui animal specializat cum e ghepardul...
    10 8
  • Andrei
    Mda...
    Saracul ghepard. Morala filmului este cam asa: si daca esti handicapat nu inseamna ca nu poti conduce un WV. Evident... ca ghepardul care nu mai fuge, care nu mai are acel sprint impresionant este ca si mort. Esenta videoclipului din pacate... sfideaza persoanele cu handicap.
    5 3
  • @Carlos
    Din comentariul tau reiese ca astia de la VW au un caracter infect "daca profita de nenorocirea unui animal specializat cum e ghepardul..." As dori sa stiu...in ce este specializat acest animal?
    On topic: cred ca au ratat tinta cu reclama asta cei de la VW. Cred ca daca ar fi facut o reclama la Touareg sau la un pick-up as mai fi inteles...dar sa fim seriosi. Cu Golf IV prin Africa? Come on....sa mai transporte si animale cu el? E prea de tot.
    1 2
  • Scuze, am scris Golf IV in loc de Golf VI
    .
    1 1
  • AndreiRN
    Specula
    Specula sentimental directionata idealistilor de la oras.
    O firma socialista dintotdeauna.
    2 0
  • vladimir
    pt raduvlase
    Ghepardul este un animal `specializat` in viteza, asta stie orice copilas. Ideea reclamei e ca ghepardul simtea viteza in bot, asa cum ar fi facut daca alerga el singur, nu altceva. Si da, e o reclama santajista si fortata, dar sa fiu al naibii daca e prima.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru