VIDEO: Sebastien Loeb promovează noul DS3 Racing

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.10.2010
Citroen promovează cea mai nervoasă versiune a lui DS3 printr-un spot publicitar al cărui rol central este jucat de Sebastien Loeb, proaspăt încoronat rege al WRC-ului pentru a şaptea oară consecutiv.

Comentarii (3)

  • DS3
    Are pret echivalent cu Mini Cooper la aceeasi motorizare , desi il copie in mare masura , cam pana aici cu originalitatea frantuzeasca la design , nu cred ca ajunge la nivelul unui Mini in ceea ce priveste tren rulare si comportament rutier.
    4 20
  • @vxf
    Dupa nr. de voturi cred ca ti-ai dat seama ca nu prea stii ce vorbesti :)

    DS3 mi se pare un model superb...nu spun ca Mini nu este, insa cred ca m-am plictisit deja de el de atatia ani, iar Citroen vine cu ceva nou, proaspat, si intr-o oarecare masura original. Cred ca un test intre aceste 2 modele ar fi foarte bine venit.

    @Automarket: stiti de ceva teste cu Mini si DS3?
    8 1
  • Voturi
    voturile reprezinta parerile subiective ale celor care voteaza

    la fel am dreptul si eu la o parere si mi-o sustin

    Prefer Mini , in afara de design proaspat sau congelat sunt multe alte aspecte importante la o masina , pentru mine , tren rulare si motor (care in cazul de fata e acelasi)

    Cine a mers cu un mini stie la ce ma refer , cine nu , vorbeste din poze si dupa impresiile altora .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru