VIDEO: Supercaruri tunate intr-un duel de zile mari

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.02.2008
Porsche Gemballa GT si Lamborghini Murcielago 660 GT se infrunta pe circuit. Asistentul lor, Dacia Logan.

Despre pachetul celor de la Gemballa, creat special pentru Porsche Carrera GT si botezat Mirage, v-am vorbit inca din luna decembrie. Acum a venit insa timpul sa va aratam ceea ce au fost reusit sa realizeze mecanicii Gemballa, cu ajutorul unui material filmat de televiziunea germana DMax.

Si cum calitatile unui Porsche reies cel mai bine pe pista alaturi de rivali puternici, Gemballa Mirage GT a fost nevoit sa tina piept unui Lamborghini Murcielago 660 GT, pregatit de tunerii de la BF Performance.

Supercarul italian va fi pilotat de Sabine Schmitz, celebra "regina a Ring-ului" (circuitul de la Nurburgring). La inceputul confruntarii veti putea observa si prezenta unui model Dacia Logan, despre care cei doi prezentatori amintesc in comentariile lor.

Comentarii (4)

  • ala e logan
    0 0
  • rusu claudiu
    logan
    pt cei care nu stiu germana va lamuresc eu cu e cu loganul.amandoi au gazut de acord, ca loganul este mai tare decat lambo sau por.dar din motive de siguranta nu l-au testat deoarece nici unul nu avea curajul sa conduca o asemenea bestie pe circuit.cel putin eu asta am inteles din ce ziceau ei.acuma ramane la latitudinea voastra sa decideti daca stiu germana sau nu.
    0 0
  • Danutzky
    te cred frate
    puteai sa spui si k au iesit cu loganu in spatiu... ce naiba nu va ganditi si voi cat % din pop Romaniei vb germana?!
    0 0
  • Rusu Claudiu
    just a joke man
    Ma toti sunteti mari si tari pe aici, asta e super.atata va tot luati de redactori, ca nus bune stirile, cas invechite, da de intrat pe automarket tot intrati.nu inteleg where's the point.la fel o gramada de oamenii cu dexu in fata cauta cuvinte "alese" pe care nu le inteleg ca sai dea pe spate pe altii, care, cica sunt mai prosti k ei.iar tu "frate" nu intri in niciuna din categoriile astea.dar trebuie sa realizezi ca a fost o gluma atata tot.faceam mishto de logan.dar na...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru