VIDEO: The Stig a fost demascat: este Michael Schumacher!

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 21.06.2009
In primul episod al seriei 13 Top Gear, Jeremy Clarkson a demascat identitatea lui Stig. Sub casca si combinezonul albe din studio se afla Michael Schumacher.

Primul episod al Seriei a 13-a Top Gear, difuzata duminica seara de postul britanic BBC Two, a gazduit unul dintre cele mai interesante momente din istoria emisiunii: demascarea celebrului Stig. Jeremy Clarkson, gazda emisiunii, anuntase deja cu doua zile inainte de emisiune, intr-un editorial scris in The Times, ca The Stig isi va arata fata pentru prima data duminica, astfel ca se presupune, inca inainte de publicarea cifrelor de rating, ca episodul 1 al seriei 13 a fost unul dintre cele mai urmarite din istoria show-ului britanic.

Dupa un tur pe celebrul circuit Top Gear la bordul unui Ferrari FXX, in urma caruia a fost stabilit un nou record pe la fel de celebra lista a timpilor pe tur, The Stig si-a ridicat pentru prima data casca in fata sutelor de spectatori din studio si a milioanelor de telespectatori din fata televizoarelor. Iar sub cunoscutul combinezon alb al lui Stig statea mult mai cunoscutul Michael Schumacher, fostul septuplu campion mondial de Formula 1.

Evident, nu se stie daca Michael Schumacher a fost invitat special pentru o singura editia a show-ului sau daca fostul pilot german se afla sub casca lui Stig la fiecare editie Top Gear.

Insa demascarea lui Stig in direct a fost o premiera asteptata de atatia iubitori ai emisiunii, incat se va vorbi mult de acum inainte despre prima identitate Stig prezentata in direct.

Fostul pilot de Formula 1 Perry McCarthy a fost prima identitate a lui The Stig, britanicul stand sub masca personajului Top Gear in primele doua sezoane ale show-ului. Acesta a fost insa inlocuit dupa ce a scris in autobiografia pe care a publicat-o ca el este adevaratul Stig. De atunci, combinezonul lui Stig si-a schimba culoarea din negru in alb, McCarthy fiind cunoscut sub numele "The black Stig".

Comentarii (34)

  • maridu
    ha ha
    nu cred ca el a fost dintotdeauna asta a fost doar asa de reclama
    sunt sigur
    25 1
  • cipzxc
    oare?
    Eu cred ca sunt mai multi de Stig si ca Michael Schumacher este doar unul dintre ei ;)
    26 1
  • wow
    uitasem ca azi e premiera noului sezon. multumesc
    12 1
  • =))
    "now before you put on your white suite, before you were famous, what's your real name?" =)) genial
    18 1
  • stig
    Parca la sfarsitul emisiunii Jeremy spune ceva cu totul altul, parca a fost doar o speculatie, doa nu sunt sigur.
    1 2
  • Bai astia de la Automarket, atata minte aveti si voi sa credeti ca Schumacher e THE STIG... hahaha...lol. hai ca sunteti prea tari.... NOT.. plus ca inainte de premiera sezonului baietii au difuzat un clip promo prin care se intelegea ca BLACK STIG se intoarce... chiar voi ati mentionat si asta daca tin minte bine.... asha ca... no comment
    3 32
  • Foarte Tare
    Evident ca e doar de imagine. Scumacher a fost acolo, doar pt turul cu FXX, deoarece Ferrari nu si-a permis sa lase bijuteria pe mainile oricui si au trimis cel mai bun om, sa arate ce poate. Rezultatul e incredibil pentru o masina cu o masa de 1200kg.
    Insa baietii au profitat de prezenta lui si au facut un show foarte tare. In fond nu conteaza cine e Stig, s-a speculat ca ar fi Ben Collins, ca ar fi mai multe persoane, importanta e doar imaginea, brandul THE STIG.
    Ar fi fost interesant sa fi vazut si "Schumi's lap in reasonable priced car", dar poate ni-l vor arata in episodul urmator.
    In orice caz, un inceput in forta pentru baieti. WD
    19 1
  • Da de ce?
    " fostul septuplu campion mondial de Formula 1 "

    Dar de ce fostul? Cand i-a suspendat FIA titlurile si eu n-am aflat? Din cate stiu eu niciodata. Deci nu e fostul septuplu campion... ii chiar septuplu campion!
    28 2
  • sfdsdf
    Evident
    Este evident ca a fost numai la acest episod. Nu e o coincidenta ca tot acum au avut si FXX-ul. Ca sa nu mai spun ca a fost si un pic de reclama pt. Ferrari/Maserati/Fiat.
    8 1
  • O chestie...
    Evident ca nu Schumacher e Stigu adevarat, dar hai sa va dau una foarte penala, pentru cei care stiu un pic de Top Gear: Schumacher a mers pe linia pilotilor de F1 in Chicago, adica mai larg, si nu asa cum merge Stigu de obicei cu toate masinile si cum ii invata pe toti cei care merg acolo :D. Doar pilotii de F1 merg larg prin Chicago.

    Era aproape evident ca Ferrari nu dau asa o masina pe mana oricui, pentru ca e politica lor in legatura cu FXX. O cumperi de la ei, dar nu poti sa te dai cu ea oricand, doar cand te lasa ei si doar unde te lasa ei.
    11 2
  • foarte tare
    Foarte tare. Bravo
    1 0
  • NU cred
    NU cred ca are timp el de emisiuni safie mereu prezent, e doar de rating !
    7 1
  • http://adrian-popa.blogspot.co
    stig=
    adevaratul stig e de fapt chuck norris
    18 2
  • @ Si Eu
    Daca te uiti la finalul emisiuni o sa vezi si tutrul lui Schumacher in masina cu pret rezonabil :))
    4 1
  • ....
    Nu e Schumacher, au zis si la finalul episodului ca nu e el
    2 3
  • Dhaaaaaa
    WOW....am ramas masca cand am vazut ca STIG e Schumacher.
    Genial.
    Flit in nas celor de la Fifth Gear.
    Superb start de sezon.
    Cu adevarat cea mai tare emisiune .
    2 2
  • bogdan
    fostul septuplu
    cum sa fie fostul septuplu, cele 7 titluri nu-i mai apartin???
    3 2
  • @Sebi
    Ala a fost la vrajeala, nu era Schumacher.... M-am gandit mai bine si e posibil sa nu fi facut turul, pt ca Schumi este imaginea grupului FIAT si nu are voie sa apara public conducand alta masina decat una din grupul Fiat. Probabil ca trebuia sa-i aduca un Albeea sa faca turul.
    4 3
  • Cat de antipatic imi e mie Shumi, dar ce si-au batut joc de Jeremy de el, ca de nimeni altul.
    Pe bune ca imi era mie mila de el dupa ce a mai dat si turul rapid :D; ca sa nu mai zic de pozele de la petreceri si tot asa :)
    2 9
  • farfal
    simpatic
    Aam ramas masca cand am auzit ce masini conduce. 500 Abarth e foarte marfa mai ales de oras dar porcaria aia de famile pare foarte ciudata pentru el. Ok e imaginea grupului Fiat putea sa ia o Alfa o Lancie ceva dar nu urata aia de masina.... bleah.
    Oricum turul cu FXX a fost epic, Shumi ramane un mare pilot... sper sa il mai vedem la volan poate in cursele de anduranta ceva daca se baga Ferrari la LMP1 sua 2 :-ss
    4 0
  • URAGANU
    si eu...
    Si eu daca as fi Schumacher as accepta un job de genul asta din pasiune pt masini, nu pt bani neaparat, ca oricum e aranjat pe viata.
    3 2
  • stelian ogica
    eu sunt
    Senzational!
    Eu sunt Stig.
    Detaliile incredibile le vati afla diseara la OTV.
    cu stima si respect,
    Ogica Stelian
    7 5
  • Se vede clar STIG nu e Schumacher din stilul de pilotaj. Schumacher e mult mai fin. Masina nu a derapat deloc pe cand stig se lupta din plin cu volanul. Uitati-va la turul lui stig cu enzo (care este o masina similara cu fxx) sa vedeti ca derapeaza. Trasele lui Schumacher sunt diferite fata de stig: in primul viraj Schumi intra larg, dupaia in hammerhead stig iese larg pe cand Schumi tine interiorul (vedeti denivelarea din asfalt), iar in ultimul viraj de asemenea stig de multe ori iese larg (daca nu chiar pe iarba). Se vede clar ca Schumi este mult peste stig care a derapat putin chiar si masina de F1
    3 3
  • aha
    oricine isi dadea seama dupa "umeri" ca nu e acelasi STIG :)
    reclama ieftina la Ferrari..........
    1 4
  • Singurul FXX negru este al lui Schumi, prin urmare a vrut omul sa-si conduca propria masina pe circuitul Top Gear si sa faca niscaiva reclama la Ferrari cu ocazia asta. Proasteala de marketing. Se prea poate sa fi fost si Schumi la un moment dat sub masca lui Stig, avand in vedere ca scorneala ata cu Stig e de fapt o acoperire pentru mai multi piloti sub o singura identitate, pentru a pastra obiectivitatea cand e vorba de testarea masinilor (daca s-ar stii ca masinile se testeaza cu piloti diferiti, timpii nu s-ar mai putea compara).
    1 4
  • Schumacher
    pana acuma au tot fost demascari ale lui Stig, nimeni nu s-a gandit ca totusi acest Stig poate fi mIchale Schumacher.
    Eu cred ca el era, se stie ca are o afinitate pentru BMW, si toate masinile testate de el au avut performante maxime la teste, deci este Michael Schumacher
    0 1
  • Cristi
    Jurnalisti de doi bani
    Cum sa fie MS The Stig in fiecare emisiune? E clar ca nu e el, din mai multe motive:
    - singurul FXX negru fara dungi albe e al lui personal, deci omul isi conducea masina
    - pe genric scrie clar The Stig si special guest MS
    - MS e mult prea bine platit si ocupat pentru TopGear
    - sa fim seriosi, un German la o emisiune din Anglia ca si vedeta?

    Ziaristi de doi lei, mai si ganditi inainte de a scrie asemenea aberatii (preluate se pare si de alti meseriasi in presa noastra)...
    1 0
  • teoc86@gmail.com
    au fost mai multi "sitg" de-a lungul timpului,de la piloti de raliu pana la testeri din industria auto..se zvoneste ca si Tiff de la 5th gear a fost stig intr-o emisiune pentru ca pierduse un pariu cu clarkson, motivatia pentru misterul ce-l inconjoara pe stig e simpla..de regula pilotii au timpi morti intre sezoane dar nu pot fi prezenti la fiecare filmare din pricina programului..asadar asiguri intotdeauna talente de prima mana dar prin ascunderea identitatii pastrezi o anumita constanta cel putin in ochii publicului..oricum faina gluma
    2 0
  • Florentin
    Amprenta
    Dupa gesturile pe care le-a facut inainte sa-si dea casca jos, e clar ca a fost acelasi Stig dintotdeauna - Michael Schumacher. Fiecare dintre noi avem mai multe amprente decat am crede, printre ele si amprenta fizica, statura, gesturile, stilul de a conduce un vehixcul. Nu este o minciuna publicitara, este adevarul gol golut. Campionul a fost prezent la fiecare emisiune. va dati seama ca realizatorii emisiunii nu ar risca aflarea vestii ca ar fi mintit opinia publica mondiala cu identitatea lui Stig. Nu si-ar distruge singuri emisiunea, riscand asa ceva.
    0 2
  • Florentin
    Amprenta
    Nu cred ca realizatorii emisiunii ar risca sa se afle ca au servit opiniei publice mondiale o minciuna publicitara si anume aceea ca Stig ar fi altul decat Schumacher. Am studiat gesturile inainte de a-si da jos casca si am ajuns la concluzia ca au fost aceleasi gesturi. Stilul de a conduce masina este acelasi. Este ca si cu ni s-ar spune ca Adi Mutu nu a fost el in reclama PEPSI, ci o dublura a lui , o sosie. A fost Adi Mutu, iar Stig este fara dubii cel prezentat - Schumi. Au un buget colosal la acea emisiune. Totul a fost regizat in cele mai mici detalii de la inceputul derularii contractului cu pilotul german. Este si normal sa ne spuna la final ca nu Schumacher a fost Stig, ca sa ironizeze cartitorii. Au anticipat indoielile telespectatorilor.
    0 1
  • doar guest
    scria l sfarsit: SPECIAL GUEST MICHEAL SCHUMACHER
    si e clar de la gluma de sfarsit ca nu e el stigu.
    1 0
  • florinel
    some say...
    Some say Michael Schumacher is The Stig, some say he isn't....all we know is that The Stig's identity will remain a mistery !!!
    0 0
  • :))
    mda....numai ca la final scrie: "special guest M Schummacher".....asa ca nu tre sa ne aburiti
    0 0
  • STIG
    nu cred ca acesta este stig
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru