VIDEO: Top Gear a creat o reclama falsa pentru VW Scirocco TDI

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.08.2009
Realizatorii Top Gear s-au intrecut in cel mai recent episod in realizarea unor posibile reclama la versiunea diesel a lui Scirocco. Cel mai amuzant e cel creat de Jeremy Clarkson.

Comentarii (5)

  • magaru cu tancu gol
    nu cred ca polonilor le-ar place reclama. Amuzant doar pentru ignoranti.
    5 9
  • :)
    Ai fi surprins cat de deschisi la minte sunt vestici, nici nu e de mirare ca sunt asa de avansati fata de noi. Romanul e gri de ura, de invidie, de prostie purulenta, e obtuz si needucat. Viitorul nostru numai roz nu poate sa fie. On topic merita pusa si reclama cu inmormantarea, eu am ras cu lacrimi.
    13 3
  • Un nene
    Huh?
    Reclama mi se pare hilara. Cum ai nevoie de un minim de cunostiinte de istorie pentru a intelege gluma de la sfarsit, nu cred ca se adreseaza ignorantilor, ba din potriva...
    Eu cred ca domnul magar cu tancul gol este membru al bisericii TDI si este suparat ca cei de la Top Gear au preferat sa glumeasca pe seama germanilor in loc sa preaslaveasca zeul care este TDI, mantuitorul tuturor motoarelor create vreodata.
    5 6
  • Gigel Stanus
    Ce zic aia acolo? Cine imi traduce ca nu stiu engleza doar franceaza? Alo???
    1 3
  • magarul
    nenea! ii apreciez pe cei de la TG. Dar nu ABSOLUT tot ce fac si cu atat mai putin acest clip. Am spus doar ca "nu cred ca"...blabla. Sunt lucruri chestiuni delicate cu care nu te joci si pur si simplu nu merita. Uite numai acu' 2 saptamani ce scandal a iesit cu uniforma purtata de mazarica-rica. Au sarit si americanii au sarit rusii au sarit si "ceilalti". So....
    In ceea ce priveste biserica TDI, nenea, esti atat de departe....
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru