VIDEO: Top Gear a testat VW Golf GTI W12

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 08.10.2007
Prototipul VW Golf W12 de 6.0 litri si 650 CP a fost testat de celebrul prezentator Jeremy Clarkson.

Comentarii (12)

  • Buna Treaba! :)
    0 0
  • sigur ca da........
    Din pacate masina este praf in curbe. Cine a vazut primul episod din noua serie o sa vada ca, chiar si stig a avut dificultati in a termina o tura de circuit fara ca sa iasa pe iarba cu ea.

    Asta e....masina facuta in graba.
    0 0
  • pt. colin
    CRED CA TU TE-AI UITAT LA EPISODU' IN CARE TESTA LOGANU TAU :)
    0 0
  • exploziv_2003
    Prea multa putere....
    Aceasta masina nu are nevoie de atatia cai.
    0 0
  • w12
    ba da, cum sa nu, are nevoie de toti caii asta doar daca se vand ieftini !!!!
    Daca nu ...varba voastra timp pierdut si bani aruncati !
    Sau sa fie pentru imaginea marcii ..inestitia
    ?
    Adica unu care are golf 1.4 poate sa duca in eroare un subaru daca-si dezlipeste actipildu' !

    viata - viata !!!
    0 0
  • super masina
    Normal. La fiecare comentariu trebuie sa se gaseasca cate un prost sa comenteze ceva despre logan(tipul de om care detesta loganu' da sta cu dacia de 20 ani in curte.) In rest super masina. Caluti multi pe o masina light. Abia astept sa o vad terminata cu suspensii si frane mai bune.
    In rest super look si super motor.
    0 0
  • pentru imagine
    nu va fi terminata pentru ca e doar un show car, o masina facuta pentru imagine, de-aia nici nu merg gadget-urile din interior, de-aia nu e bine finisata mecanic.
    0 0
  • FreeFo`
    Pt Klax
    Klax... acum am 2000E in buzunar ... nu imprumutati, ci stransi... stii ce o sa fac cu ei? o sa`mi iau un golf din `80 si....intelegi mai baiatule?
    0 0
  • adrian
    8 saptamini
    aceasta masina sa facut in8 saptamini. normal ca are probleme care trebuie rezolvate. poti pune cati cai vrei si stii daca ai posibilitatea de ai pune la lucru pe asfalt. o solutie ar putea fi pana la urma transmisie integrala.
    oricum daca te prinde un subaru nu te face. numai daca e lucrat pe la 600-700 cai, si atunci te cam faci de rusine cu golfw12. masina mai trebuie imbunatatita si facut teste la greu cu ea daca vrei sa o si vinzi. pentru cei carcotasi() acest tip de masina este pentru cei care au ceva bani in buzunare si "cojones" sa conduca asa ceva si nu va mai bagati in disctui care va depasesc. pt FreeFo': tu stii ce vrei si ce poti, alegerea ta e beton, masina usoara si destul de puternica usor de intretinut si daca mai strangi ceva bani o si imbunatatesti un pic. pt Tibi: un "show car" este o masina pe care o impingi in show, in loc de motor are macheta si alte treburi de astea.

    daca am suparat pe cineva sa se pune sa citeasca si dupa aia vorbim. cu respect, adi
    0 0
  • speedy
    hmm very nice car!!!!
    INTOTDEAUNA AM CREZUT CA VW SUNT IN STARE DE ORICE. UN VW DE 650 CP UIMITOR. PANA VA FACE DACIA UN LOGAN DE 650 CP O SA MOR DE 5 ORI SI TOT NU VA REUSI.NICI MERCEDES NU-I IN STARE.
    0 0
  • SPEEDY
    PT. ADRIAN
    MASINA ASTA A FOST FACUTA IN 8 SAPTAMANI!! LA DACIA I-A LUAT UN AN DE ZILE PANA A FACUT LOGANUL SI TOT RAU iI!!!
    0 0
  • SPEEDY
    PT ADRIAN
    EU CRED CA LOGANUL TAU ARE NEVOIE DE IMBUNATATIRI.TU ABIA TE CHINUI SA CONTROLEZI UN LOGAN DE 75 CP.Ii DESTUL SA IEI O CURBA CU 80 KM/H SI-I CU ''BURTA LA DEAL'' DE N-A PUS MERCEDES 650 CP PE A CLASS SAU AUDI PE A3 SAU BMW PE SERIA 1 ? DE CE PT CA NU-S IN STARE . SI CEI DE LA SPYKER AU FACUT O MASINA DE 300 KM/H SI NICI MACAR NU ARE AIRBAG, LA AIA SA LE FIE RUSINE , CA SA NU MAI VORBESC DE LOGAN CARE ABIA A INVENTAT AIRBAG-UL. ASA CA CE SA MAI COMENTAM!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru