VIDEO: Un Santa Fe blocheaza "metroul usor"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.03.2008
Un sofer mult prea optimist a blocat traficul in Bucuresti urcand pe linia tramvaiului 41, asa-numitul "metrou usor".

Comentarii (58)

  • Mircea Mester
    Video
    Va anunt inca de pe acum faptul ca stim ca informatia are deja o saptamana, dar e cel mai clar video aparut pana acum. Arata intreaga poveste si intreaga capacitate de sinteza a soferului :)

    Oricum, consideram ca ne-a razbunat tuturor "gandurile negre" care incoltesc in mintea fiecarui sofer atunci cand sta in blocaje cate trei ore. Concluzie: nu e bine!

    Thanks.
    0 0
  • george
    DASTEPT BAIAT...
    Se credea in Hummer probabil...desi nici cu ala nu e de incercat asa ceva...Oare cat salam a gasit in frigider cand a ajuns acasa?
    0 0
  • Ce idiot!
    Cum o fi crezut asta ca poate sa treaca peste liniile de tramvai, orice taran care si-a luat o chinezarie se crede pe Land Rover.
    0 0
  • gica petrescu
    putina atentie
    Nu e cumva SANT(A) FE sau Santa Claus
    0 0
  • Nu conteaza
    ce cretin
    Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul... bine spune Mircea Badea
    0 0
  • politia
    unde e politia sa ii suspende carnetu pe viata la asa un dobitoc?
    0 0
  • Victor
    Mda...Hyundai in primul rand e Korean nu chinezesc (in opinia unora de mai sus, probabil BMW e american dar astia sunt inapoiatii...) iar in al doilea rand lucruri din acestea se intampla mereu. Oamenii sunt disperati, nu stiu ce sa mai faca sa scape. Sau doar pur si simplu, vor sa se dea mari, cu o masina care nu e facuta pentru chestiile astea. Numai bine.
    0 0
  • gaby...
    dap...
    toti suntem disperati de traficul de rahat din bucuresti da' cel mai mult ma enerveaza astia care se cred "smecheri" si nu stau la coada ca noi restul de 400 de masini... Ei se baga direct in fata cu orice pret ca doar deh, sunt tarani importanti...Oricum , omul si-a facut-o cu mana lui :-)
    0 0
  • :-))
    Si binenteles puzderia de romanasi curiosi din cale afara care freaca tiparu in mod curent , vin sa vada ce s-a intamplat "frate" si mai toaca 1 milion de seminte pe ora... :-)
    0 0
  • pt dan
    aia nu sunt gura casca, sunt oameni simpli care merg cu mijloace de transport in comun si au ramas blocati din cauza idiotilor ca cel din masina, nici nu vreau sa ma gandesc cate tramvaie au ramas blocate pe acel sector.Eu il amendam pentru incercare de deturnare a tramvaiului si terorism :-))
    0 0
  • sicaxxx
    da Politia Rutimpita unde era?
    da politia rutiera unde era frate? cred ca era intr-unu din tramvaiele blocate..... doamne mare e gradina ta,(adica aplina de inculti si prosti)....
    0 0
  • CAUZA
    Evident, din cauza unora ca ashtia avem atatea blocaje in trafic. FAc pariu ca daca nu ar exista atatia idioti care sa se "bage in fata", sa "ia fata", sa ignore ca nu au unde sa se duca si sa intre in intersectie pt ca "e verde", sa nu il lase pe cel de langa sa intre chiar daca are semnal pentru ca "ca ce chestie in fata lui", sa se nu se asigure inainte sa ajunga la o intersectie ca sunt pe banda care trebuie etc... am putea sa circulam muult mai civilizat. Zilele trecute nu ma lasa nimeni sa intru in coloana si...iesisem din parcarea blocului. Am scos buletinul sa demonstrez, ca toti credeau ca incerc sa le iau fatza. Rezultatul evident - blocam banda din sens opus. Asta inseamna prea multa taranie...si avem cu carul
    0 0
  • asta merita...
    Dupa parerea mea, e nasol cu traficul in Bucuresti...dar astfel de gesturi sau porniri trebuie sanctionate...I-as suspenda permisul pe viata, pur si simplu isi bate joc de alti calatori care circula cu tramvaiul sau cu masina...
    0 0
  • raresh
    Scuze, dar poate careva sa imi "traduca" ce se intampla acolo? nu cunosc zona si nu prea imi dau seama...s-a urcat pe ce? si ce a patit? merci..
    0 0
  • zcetatean
    rule absolute
    ...mai incalci cate o regula de circulatie dar nici chiar asa!! pt asa ceva era bine sa-i retraga definitiv carnetul de conducere si n-ar fi fost rau confiscarea masinii...ca daca s-a bagat cu ea pe acolo nu-l interesa daca o strica! Deci n-o merita!
    0 0
  • prostia se da gratis
    laser frate, ... ups nu mai am baterie, ce ma fac acum!
    0 0
  • dragos
    pentu un imbecil
    In primul rand un lucru e cert si anume acela ca daca toata lumea ar sta la rand unde ii e locul fara sa incerce sa faca vreun "artificiu" cum ar fi acela de a surta drumul cu 2-3 max 4-5 m ar fi mai bine pentru toti participantii la trafic. Pe langa faptul ca traficul in Bucuresti este infernal din cauza numeroaselor lucrari ce se desfasoara pe mai toate arterele, din cauza numarului mare de masini, mai exista si acesti imbecili, care nu cred ca se pot numi soferi si care blocheaza intersectiile ca de ei sunt cu jeep-ul si cine mai are jeep ca ei sau mai bine zis JEP pe ei. Parerea mea este ca civilizatia in trafic lipseste cu desavarsire. Sa stiti ca sunt si oameni cu Jeep-ul care stiu sa respecte partenerul de trafic si in felul asta se respecta pe ei insasi. Acest imbecil si cei care ii seamana nu au ce cauta nici macar in parcarea din spatele blocurilor. Eu i-as suspenda permisul pe viata si i-as da un abonament RATB pe bani mei ca nu sunt scartar :)). In rest toate bune si sper ca pe viitor sa avem parte de cat mai putine evenimente in trafic.
    0 0
  • audist
    "ma bag primul"
    Asta se face oriunde, din graba de obicei in tarile civilizate. Doar in romania tampitii care se baga primiii la semafor afla ultimii ca e verde ca se fardeaza, isi scot bilutele de mucisori din nas si asha mai departe. idioti. iar asta.... incredibil de dobitoc
    0 0
  • Romania....
    Mitocania stapaneste Romania. Parvenitii tranzitiei si-au luat jipane si habar nu au sa mearga cu ele....
    0 0
  • SG Popescu
    prostia se da gratis
    E plina tara de tzarani prosti. Asta saracu e si sarac - n-are decat santa fe. altii au q7, tuaregi sau maybaci...
    0 0
  • bucatarul007i
    a crezut in reclama
    poate ca omul sau persoana a crezut ca santa fe este exact ca si in reclama :))
    0 0
  • politisti_iau_spaga
    politisti_iau_spaga
    ce sa faca polita ca aia sunt cei mai corupti...fac pariu ca i-a dat 2 pcte de penalizare si amenda de 50ron...
    0 0
  • V8
    cu land cruiser v8 s-ar fi descurcat fara probleme si pe linii :)...
    0 0
  • cyborgul2000
    multi prosti
    tare multi prosti mai sunt la noi in tara si nu mai mor odata!!!
    0 0
  • George
    mare e gradina ta Doamne
    Eu cred ca putea fi acuzat de terorism sau ceva de genul. Adica el a intrat intentionat cu masina pe calea ferata, de unde stim ca nu a vrut defapt sa aduca pierderi RATBului :) ?! Oricum , sa scape fara nici o sanctiune mi se pare extreeeeem de incorect.
    0 0
  • daca fiecare din sutele de calatori din tramvaiele blocate, nevoiti sa o ia pe jos peste linia de tramvai usor, si zecile de soferi blocati care au intarziat de la serviciu sau de unde aveau treaba degeaba (nu mai zic de ambulante sau alte urgente), i-ar fi oferit distinsului domn cate o flegma pe parbriz, acesta ar fi primit o mica parte din "prinosul de recunostinta" pe care il merita pentru asa o fapta de isprava...
    0 0
  • romergan
    posesori de trectoare
    Hahahaha!!! Numai ieri ce va spuneam de asemenea smecherasi(idioti cu diploma)ca sunt una din marile cauze ale blocajelor din Bucuresti. Si-au cumparat tractoare sa are(a ara) cu ele orasul si sa se urce la semafoare peste cei care circula corect si asteapta cuminti pe banda lor. In ritmul asta o sa fim nevoiti sa trecem la scutere vara si sanii iarna.
    0 0
  • emilian
    reclama...:))
    da,ii tare faza cu reclama...:))) deci fratilor,nu mai credeti tot ce vedeti prin reclame:P:))) io m-am plicti sa vad filmuletu si asa ca merrge repede,d-apoi sa fi fost acolo in trafic... Ati observat ce "fluent" curge circulatia,tot la 2-3 secunde pun frana aia....ma mir cum nu s-o intamplat 3-4 ciocniri acolea:P
    0 0
  • Asa nu !!
    Trebuie sa fi mare retardat sa incerci asa ceva.Am trecut pe langa el in ziua aceea.Cum urcai pe pod vedeai un sir de oameni care traversau podul grant la picior mergand pe linia de tramvai; un pic mai jos politistii faceau poze cu telefonul mobil iar ceilalti cautau de zor conducatorul autoturismului care se evaporase.Un pic mai jos si cu aprox 30 mai devreme in dreptul sir-ului unul cu un Hummer trecea peste bordurile liniilor de tramvai (care sunt la fel de inalte ca cele de pe pod) ca sa se incadreze pe contrasens.Cine cunoaste zona cam stie despre ce vb : sensurile de mers sunt despartite de liniile de tramvai si ca sa o iei pe contrases blochezi tot.Concluzia : Daca avea Hummer scapa, pana la urma si daca avea minte nu facea asta, dar . . . .
    0 0
  • Unde e politia?
    Inca un exemplu ca Politia din Bucuresti nu face fata. Daca SantaFe-stul mai are voi sa conduca dupa asta, poate ca isi Hummer sau Ram sa incerce cu ala.
    0 0
  • rusinos ș))
    trebuia sa ii scoata politia anvelopele si sa il lase pe sinele de tramvai.. sa se creada regele soselelor ȘP
    0 0
  • deci sunt de acord cu cei de mai sus(in special Alex), i-as suspenda permisu pe viata ptr o cretinitate din-asta.una e sa te grabesti si sa nu acorzi la o masina prioritate la intersectie, si alta sa blochezi tramvaie si masini si tot ptr ca asa ti s-a sculat.Oricum, normal ca s-ar circula mult mai lejer si civilizat daca n-ar fi astia care se cred mai tari(taximestristi(exista si multe exceptii!!!),hoti cu E-class,mafioti cu BMW-uri etc.(ca numa astia se cred buricu pamantului si-s atat de dobitoci si fara bun simt)pe langa asta eu in locul celor din jur i-as mai fi tras si o batuta buna sa tina minte, daca Politia Romana tot era ala cafea si n-o interesa toata treaba....
    0 0
  • Un priceput
    Somaj in scadere
    Dar cu puzderia de "gura casca" din jurul "evenimentului" ce este? S-au strans in Bucuresti toti vagabonzii tarii, si in loc sa munceasca pe santiere isi pierd vremea pe soselele capitalei. Era bine cand Bucurestiul era declarat oras inchis.
    0 0
  • URAGANU
    Natie de idioti
    Ca sa vedeti ce natie infecta si de 2 bani avem. La cati oameni s-au strans acolo puteau sa ia jeep-anul pe sus si sa-l puna pe sosea, nu sa se stranda juma de cartier in jurul lui sa se mire ca idiotii si trantorii. Daca mai vemeau 100 de oameni puteau face o revolutie. Ca atunci cand e vorba de tara noastra stau in casa la TV toti.Deplorabila rasa.
    0 0
  • Dagwod
    va spun eu ce lipseste in tzara asta!
    Pedeapsa cu moartea ! aplicabila pe loc :)))
    0 0
  • A mai zis cineva mai sus. Aia "gura casca" sunt saracii romaniei care se storc prin tramvaie ca sa ajunga la serviciile lor de 2 bani si care s-au dus sa vada de ce au intarziat ei la servici in ziua aia. Intr-o tara mai orientala cred ca-l judecau pe loc. Politie oricum n-avem cum se vede si-n filmulet asa ca de ce sa nu-l linsezi pe imbecil. Ce rost are sa ocupe spatiu pe planeta daca oricum nu face decat sa deranjeze. Da totusi, asa de bine ma simt cand vad filmuletu asta :))
    0 0
  • luxxxien
    deci da
    la cat omor de populatie era acolo nu inteleg de ce nu au scos jafu de pe linia de tramvai prin clasica metoda a rasturnarii???macar sa simta si el ceva in urma evenimentului, pentru ca am curaj sa pun pariu pe 100 RON ca nu i-au suspendat permisul, sau in cel mai fericit caz l-au suspendat pentru o scurta perioada, dar i-au dat dovada si dobitocul inca circula prin Bucuresti.Ieri discutam cu un prieten ca in germania 25% din civilizatie se bazeaza pe respectul reciproc dar si pe "telefoanele informative"... Daca se gasesc 2,3 oameni care sa declare ca cineva a facut o toparlanie, politia se va infiinta la locul toparlaniei sau il va chestiona pe respectivul faptuitor de sanatate... la noi si daca te filmeaza in timp ce te taie scapa daca are destui bani... mi-e sila totala si definitiva... nu de tara, ci de marea majoritate a locuitorilor ei...
    0 0
  • LilShaq
    cum frate...
    e incredibil... am mai urcat eu trotuare, dealuri mici sau denivelari... dar linia de la 41 chiar nu m-am incumetat s-o trec. si oricum nu vad rostul... serios. oricum mai mult ca sigur o s-o sfarsesti ca idiotul asta.
    0 0
  • redundant
    un cretin
    o dovada vie de cretinitate (chiar si daca putea trece peste ele nu avea ce cauta pe acolo)pun pariu ca mai are permisnici sa stau in trafic cat stau nu-mi place, dar si de cretini de genul asta sunt satul
    0 0
  • Hahaha
    Zi de zi ma uimesc miticii astia cu ceva.....ieri a scos pistolul unul care bloca intersecia, alaltaieri 3 tampti l-au batut pe un batran in intersectie dupa ce i-au lovit masina....acuma vad si asta.....in Jungla cred ca esti mult mai sigur decat in traficul Mitician.
    0 0
  • doamne!!!
    ce idiot, la astia nu ar trebui sa le dea permisul =))
    0 0
  • mama_lui_lex
    timisoara rusinea tarii
    ba dobitocule vezi la tine in rahatu ala de oras plin de tigani ce faci cu el..........nu avea tu grija ca probabil aia din bucuresti tot din timisoara au venit aicea...toti taranii au venit in bucuresti ei nu reprezinta bucurestiul boule!!!
    0 0
  • Morala
    Morala
    Toata lumea critica, dar absolut nimeni nu ia nici o masura...de ce mai vorbiti, ca sa va aflati in treaba? :) ...
    0 0
  • Mihai Oprisan
    Romania..Mereu Surprinzatoare
    Din cate am inteles tipul avea pe cineva in stare grava medicala.Asta era motivul pentru care a facut un gest atat de disperat.Daca eram acolo..probabil ca eram la fel de nervos ca si cei ce au postat comentarii pe acest site, dar sincer..avand in vedere gestul disperat..imaginati - va ca omul nu se grabea dupa tigari..
    0 0
  • Decat EU
    Sa fim seriosi..
    E un distrus ca alti multi ca el,daca ai urgenta medicala nu te duci cu jeepu pe sine sa zghihui si mai tare "urgenta"Aduceti-va aminte ani in care parcau pe linia de tranvai in fata la Mall Vitan de ziceai ca esti la salonu auto..Nu comentam aici gestu ca e prea prostesc ci lipsa unora care sa ia masuri..Deci miine va fi altu mai minunat si tot asa...
    0 0
  • patricia
    pe linie
    omul a luat carnetul pe pile.o sa ajunga rau daca nu-i ia carnetul si sa-l puna sa mai dea ex.el are bani si nu-i pasa.
    0 0
  • petrica
    un prost
    asta merita batut de ceilalti participanti la trafic si de calatorii obligatzi sa astept minute bune din cauza prostiei acestuia.....in Bucuresti sunt o gramada de cretini care se baga in fatza sirului de masina ce asteapta
    0 0
  • Sigur nu e de azi!? Ca ma sunat un prieten sami zica ca umbla o gagica cu o mashinuta pe contrasens pe Podu Grant.Zona crepusculara..
    0 0
  • militia
    cucu-stiuc
    POLITIA ERA IN PARCARE, RIDICA MASINILE PARCATE AIUREA;))
    0 0
  • mama :|
    Si cata lume acolo s-au strans aia din masini ... saraqu ala crek erau toti pe el :))
    0 0
  • by dooooog
    schimba masina
    trei luni fara permis,oricum ce iau auzit urechile???????????????SI O MARE AMENDA.
    0 0
  • ar trebui
    Cred ca marea parte dintre cei ce au postat aici, au incalcat nu o data ci poate de mai multe ori regulile de circulatie. E bine cand si-au dat seama ca au gresit si isi asuma raspunderea, dar este rau pentru cei care nu isi dau seama si nici nu recunosc gresala. Din pacate, la noi lipseste cu desavarsire respectul unuia fata de celalalt. Drumurile sunt pline de necunoscatori ai legislatiei rutiere si de multe antitalente in conducere. Ar trebui modificata legislatia care este "blanda" cu majoritatea contraventilor prevazute, iar inasprirea sanctiunilor ar mai educa pe "uni", iar in unele situatii ar merge chiar si aplicarea "unor lovituri cu biciul".
    0 0
  • antifrustrati
    omu a incercat sa testeze ce poate masina. un distrus.dar de aici si pana a-i suspenda carnetul pe viata...e cale lunga domnilor frustrati. incercati macar odata sa nu mai doriti raul celor din jur inapoiatilor mintal, chiar daca personajul din povestea de mai sus e vinovat si nu prea l-a dus capul
    0 0
  • nu e singuru
    nu e problema ca am mai vazut eu faza asta cu un aro d la pompieri...mi s-a parut a depasi un pic culmea penibilitatii...dar macar nu au blocat nimic, au iesit mai repede d acolo...
    0 0
  • mama tampitilor e tot timpul gravida.... da parca in ultimul timp apar tot mai multi retardati de genul asta in bucuresti...
    0 0
  • Jeepan
    Frustratilor
    Idiotilor sinistri care frecati menta prin tramvaie, neplatind bilet bineinteles, sau frustratilor care stati la stop ca agaricii si va plezneste capul cand vedeti cate unu ca merge pe sine, ce va ofticati atat cand unu' face o boacana d'asta? Cine e mai vinovat ca se merge pe sine, idiotu cu santa claus ori primarul care pune borduri pe care l-ati votat ca niste amibe, in loc sa largeasca strazile?
    0 0
  • Dan Patzelt
    Eu Nu Blochez Intersectia
    Eu pot sa fac asta.Si voi puteti. Soferiilor indolenti, le trebuie reamintita aceata regula, de bun simt pana la urma. Eu fac tot posibilul sa fluentizez traficul.Imi tot iau.....si ... pt ca nu intru in intersectie daca nu pot sa o traversez , eu respect legea si pe ceilalti participanti la trafic.Daca si pe celalt sens ar fi cineva care ar crede acest lucru, cred ca traficul nu ar fi blocat.www.eunublochezintersectia.ro
    0 0
  • despre sai
    noroc cu revolutia daca nu tot tarani saraci ramaneau astia din sai pun pariu ca era unul din if in santa fe care acumparato dupa ce a vandut terenu de pe care culegea porumbul acum 19 ani chiar si un tractor ramanea acolo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru