VIDEO: VW Golf GTI invinge Subaru Impreza WRX

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.03.2008
Fifth Gear a realizat o confruntare de top in clasa hatchback-urilor nervoase. Enjoy!

Comentarii (23)

  • VW vs Subaru
    Inca odata se dovedeste ca o masina nemteasca este deasupra tuturor. Subaru avea avantajul a 30 CP in plus si a tractiunii integrale si tot nu a reusit sa invinga foarte bine cotatul GTI. Pai daca luau GTI 30 Edition in test, se termina de tot cu joaca celor japonezi. Ce sa mai zicem de R32 care are si tractiune integrala. In concluzie, unii dintre voi nu mai ridicati in slavi pe japonezi, pt ca de fiecare data testele arata altceva. ;)
    0 0
  • @Dan
    Dan... tu pari cam idiot, tata...
    0 0
  • diaconu george
    decat sa injuri ai fi putut sa vi cu exemple emile!
    0 0
  • Japonezi
    Domnu Dan, orice ar fi pot sa zic ca au nimerit-o odata si cei de la VW, dar eu parerea despre masinile japoneze tot nu mi-o schimb.
    0 0
  • Emil
    Inteligentule, eu nu am jignit aici. Dar din postul pe care l-ai facut, se vede nivelul de inteligenta pe care il ai (IQ).Iar pt M. Nu este adevarat. Uita-te si la testele facute intre Accord si Passat. Passat iese invingator! Decat sa dati unii cu papagalul aiurea, cititi, si uitati-va la emisiuni de specialitate!
    0 0
  • Japonezi
    Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, e pur si simplu o parere de a mea, am condus si masini germane si japoneze si pot sa zic ca este o diferenta,iar cele japoneze cam au experienta prin raliuri .. Vreau sa vad si un test intre viitorul VW Scirocco si Nissan GT-R
    0 0
  • "mitsu" are motoare disel VAG din cate am vazut la promotor
    0 0
  • ALX CT
    @Dan
    VIno prieten cu exemple concrete sa mkr da-i play la video sa vezi ce sa intamplat,ai faptele in fatza mai vrei ceva?si nu jigni ca nu e frumos.Va salut si apropo si eu sunt de parere ca nemtii rullzz la masini.
    0 0
  • @M
    mai documenteaza-te si tu in ceeace priveste isoria GTI.Itz dau exemplu golf 1 Gti (8oo kg > 115 hp) , si golf 2 Gti (app. 900 kg > 139 hp)amandoua modele reusite ,desi la golf 1 tabla lasa de dorit :P
    0 0
  • ok
    Nu ma impresioneaza testul ala. Poate Vicki nu stie sa scoata tot din 4x4 (2 secunde e mult, mai ales daca vezi ca WRX-ul a prins 120 de mile unde Golfu' avea 112)... oricum, luati-va toti Golf si Passat. As vrea sa vina si ei in raliuri si sa vedem ce fac. Eu cred ca si-o iau de la Citroen intr-un mare fel, la fel ca si de la Subaru & co.
    0 0
  • Multi vb doar ce vor ei sa creada. Daca este sa ma iau dupa faptul ca in raliuri masinile japoneze merg binisor, asta ar insemna ca si cele de strada sunt la fel de bune. Nu este asa!! Uitati-va la F1, 2 ani la rand Renault a luat campionatul. Asta ar insemna ca Renaultul este cea mai buna masina din lume, nu??? ca doar a castigat la F1. Este mare diferenta intre masina ce este facuta pt raliu, si cea care este de strada. Iar masinile din grupul VAG participa in alte campionate de intreceri, unde se bat cu masini mult mai consacrate decat cele japoneze, si aici vorbesc de BMW, Mercedes, etc. Apropo. La cursa de 24 de h de la Le Mans cine a castigat? Audi, desigur, cu al sau motor W12 diesel!
    0 0
  • george
    CE TREABA ARE RALIUL???
    @ EmilFrate, vezi ca amesteci borcanele...performantele din WRC sau F1 nu au NICI O TREABA cu calitatea si performantele masinilor normale...Daca ar fi asa, inseamna ca Renault a fost cea mai tare masina acu` vreo 10 ani...Mai tii minte cine facea legea in Formula 1 la vremea aia?Recunosc faptul ca sunt un fan VW dar recunosc atunci cand fac vreo duda si-i critic fara menajamente...VW nu are nevoie sa intre in WRC sau alta competitie de acest gen...au o imagine/un brand foarte solid(a) si nu merita sa risipeasca banii aiurea...unde a fost nevoie au facut-o (VW Touareg - Paris Dakar, daca nu ma-nsel)...Oricum, tu n-o sa-ti permiti vreodata o masina de raliu...asa ca mai bine orienteaza-te spre o masina mai accesibila...iti recomand un Golf sau o Octavie...:))
    0 0
  • Pt eroul de Dan :))
    pai ia tu Dane Golful ala R32 si compara-l cu Impreza STI sa vedem cu ce te mai lauzi atunci. Ca a facut GTI un WRX bravo lor dar compari pe pista un FWD cu un 4x4 care e dezavantajat pe pista mai ales la puteri mai mici cum au cele 2 de mai sus. Daca le compari ciar si pe pista dar in coditii de umezeala mare or sa se schimbe timpii, nu mai vb de macadam, zapada, etc. Cum traditia Subaru e numai de masini 4x4 apar avantaje si dezavantaje.
    0 0
  • LASATI PROFESIONISTII SI SPECIALISTII
    baieti este foarte simplu ceea ce spun asa zisii specialisti e degeaba cati dintre voi ati mers cu ambele modele la limita?credeti ca tipa a mers cu ambele la limita?studiati de exemplu evo x vs sti de la bestmotoring si vedeti acolo ce inseamna un test facut ca la carte: adica vi cu masina si soferul ei ( el stie sa o duca la limita) si ii lasi sa se dea cu ele rezultatul nu mai poate fi contestat.cat despre ceea ce stie femeia si ce pune in practica e cu totul altceva asta nu o stim noi!
    0 0
  • daca ati sti voi ce sofer e wiki ...
    0 0
  • bodgan
    @george
    ar fi o treaba daca ai si gandi cand vb pai daca WRC si F1 nu au nici o influenta in masinile de piata atunci de ce se mai fac la fel si dakar.Hai sa iti zic eu cum sta treaba in astefel de sporturi constructorii testeaza noi tehnologii pe care apoi daca se dovedesc a fii reusite le implementeaza si pe masinile de strada ( de la bucse la suspensii si turbine etc). Banuiesc ca acum creierul tau va fi nitel mai fericit.In concluzie WRC ,F1 si alte sporturi au o mare influenta in masinile de serie ale constructorilor nu e doar de spectacol
    0 0
  • "Poate Vicki nu stie sa scoata tot din 4x4 " poate ar trebui sa cauti pe net cine este Wiki idiotule
    0 0
  • f multi cunoscatori pe aici
    She completed her first motor sport race at the age of 12 (in a 100cc kart) and was a racing instructor at Brands Hatch and Silverstone by the age of 17!She currently holds a Race National C licence as well as a Power Boat racing licence. She is also the proud owner of a Ducati Monster 750!
    0 0
  • Wiki
    Voi nu stiti nici sa scrieti, mai tembelilor! Eu stiu cum o cheama, spre deosebire de voi. De asemenea, urmaresc fiecare emisiune Fifth Gear (aia mai buna decit "circul" Top Gear...) si stiu si ce poate. Dar asta nu inseamna ca ea a dat tot ce poate in testu' ala... De altfel, ma astept la repetarea testului ala. Oricum, citi dintre voi astia care jurati pe VW va permiteti sa cumparati un Golf GTI nou(la preturile nesimtite ale lui VW)? Majoritatea va mindriti cu Golful 4 TDI (cel mai prost motor diesel) pe care l-ati adus din Germania la mina a 5-a.
    0 0
  • @emilik
    la preturile nesimtite (ia zi-ne tu cat costa un gti)??hmm mai mandrule dar tu ce masina din ac categorie ai cumpara la banii aia si sa aibe 200 hp???aia pe care o ai si acum???sunt indignat totusi de campania anti vw dusa de toti frustratii cu masini frantuzesti sau italiene care posteaza la fiecare succes vw, nu iti place marca..taci in plm si vedeti de ale tale, unii poate de atat au avut bani, de un tdi ,cu ce te deranjeaza pe tine??? ai cdi,d4d,crdi,jtd??felicitari ! afla ca exista si tdi luat de uii romani la mana a 5 de la nemti si care nu te-au blamat pe tine si nici masina pe care o conduci ! de ce esti frustrat???
    0 0
  • impreza
    Pentru Emil. Dupa ce te plimbi cu Accord-ul iti iese orice urma Passat din cap. Cand calculezi ca orice masina de la VW e cu 30% mai scumpa decat echivalentul japonez ... iti vine sa te mai gandesti. Cand te gandesti ca de ani buni clasamentele de fiabilitate facut de nemti, pe primele trei locuri sunt masinile japoneza ... . Poate ar trebui sa scapam de obsesia ca tot ce e nemtesc e bun , vopseaua, pijamaua, cainele, femeile daca sunt nemtesti sunt mai bune. Cand o sa castige VW de 10 ori consecutiv WRC-ul si DAkar-ul atunci mai discutam
    0 0
  • lol frate 8-| compari subaru impreza cu r32 :)) din cate am vazut r32 motor de 3.2 cu 250CP si subaru impreza motor de 2 cu 304CP (referitor la ala nou) o diferenta f mare dupa cum se poate observa :)
    0 0
  • STEFAN
    VW-cool car
    parerea mea este ca tot germanii sunt la cel mai inalt nivel...
    Si sa nu uitam ca VW sunt ff buni in masini si este de ajuns sa vezi filmuletul...ce spun cifrele nu conteaza cand se vede clar ca VW invinge subaru si nu va puteti lega in acest caz de vreo defectiune la subaru ca ce naiba ii noua...deci sa fim seriosi VW sunt seriosi si fac produse de calitate asta include si performantele masini....si cei de la fifth gear sunt informati si au experienta si daca au spus si ei ca GTI este o masina buna ce sa mai vorbim....


    Ptr #eu# sa fim seriosi asta ii adevarul nu este nici o obsesie ...scapati voi de aceste afirmati proaste fara sens...serios sunt niste vorbe care nu au sens ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru