Viitoarea Skoda Octavia va avea "un design revolutionar"

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.10.2009
Skoda schimba optica si abordarea la capitolul design odata cu lansarea viitoarei generatii Octavia. "Va fi un mare pas inainte", spune Karl Neuhold, designer Skoda.

Karl Neuhold, designerul care sta in spatele liniilor noului Skoda Superb Kombi, sustine ca viitoarele modele ale marcii din cehia vor fi mult mai indaznete din punctul de vedere al designului, scapand astfel de actuala eticheta de "modele clasice".

"Mergem spre o marca ceva mai avangardista, mai speciala, cu modele care te vor face sa te simti bine imbracat. Suntem o marca mandra, iar elementele si valorile traditionale - cum este spatiul interior - vor fi completate de ceva mai multa indrazneala in design", sustine Neuhold, unul dintre principalii oameni de creatie condusi de Walter de' Silva in cadrul Grupului Volkswagen.

Germanul a atins si subiectul viitoarei generatii Octavia, despre care acesta sustine ca va fi primul model care va demonstra lumii ca Skoda se indreapta intr-o noua directie. "Noul Octavia va fi un mare pas inainte", spune Neuhold, care afirma ca designul viitorului sedan compact al marcii va fi o revolutie, si nu o simpla evolutie stilistica.

via | Autocar

Comentarii (10)

  • Florin
    @Mircea Mester pe unde este Sebastian Toma? Azi vad ca inca nu a postat niciun articol! Transmite-i din partea mea ca este cel mai tare jurnalist auto! Ciao!
    2 6
  • Daca cel ce vorbeste e designerul lui Superb atunci e clar. Putem dormi linistiti. :))
    10 5
  • george
    O SA REUSEASCA SKODA
    acolo unde n-a reusit Volkswagen...Great joke! O sa fie un al doilea Yeti. Brrrr.
    7 5
  • Le-ar prinde bine
    Le-ar prinde bine, sincer, desi candva puteam considera ca modele Scoda arata acceptabil, au imbatrinit repede si acum consider ca a ramas cea mai demodata ca design, dece nu chiar urita
    5 4
  • Hahahahahahahhaha
    Si vor incerca sa faca si masini fiabile cu motoare mici si consum MIC la preturi mici, cu interioare moderne si materiale calitative si rezistente.

    De aici se trage plotul filmului 2012......
    6 5
  • URAGANU
    loooooooooooooool
    Skoda nu o sa faca niciodata nimic Revolutionar, pentru ca e VW in spate si le dau de haleala.

    Asteptam rezultate.
    0 2
  • Lorem Lipsum
    Sokodlea
    Sunt sigur ca vor misca semnalizarea cu 2 cm mai sus decat e acum iar in interior vor schimba plansa de bord de cavou funerar intr-o minunata carlinga de balon cu gaz.

    Propun scaune de salcie impletite, baston sau carja in varianta full option si evident doua-trei etajere pentru bibelouri. De asemenea au as scoate frana de mana si as pune un tocator de carne plus la variante break un batator de covoare in portbagaj.

    La varianta de "sport" desigur un bici in forma de sageata in loc de antena.

    Da-i bice!
    1 2
  • Daca le mai fac si frumoase si mai aduc un pic de insonorizare in plus, devine o oferta de nerefuzat.

    E cea mai rationala alegere posibila in Romania...
    2 1
  • Skoda Octavia
    Skoda Octavia II arata foarte bine, chiar si Octavia I arata bine pentru sfarsitul anilor '90. Insa Octavia II facelift si Superb facelift aduc - IMHO - un deserviciu serios marcii. Un redesign "revolutionar" ar fi de bun augur. Succes!
    2 1
  • Skoda design revolutionar?
    Mi se pare cea mai buna gluma a toamnei! Dupa rateul cu Fabia, kix-ul cu Superb (care se calca pe picioare cu Octavia), raman la concluzia ca Octi Tour e destul de reusita. Si ma ingrozesc: un exercitiu de design din 1996, îmbunatățit prin 2000 toamna mi se pare reusit.
    Skoda sa stea in banca ei, Seat e cel indraznet aici, VW e cel clasic.
    Ce ar putea ei sa faca este o masina cu exterior de Octi Tour, interior de Octi 2 si mecanica/electronica de Scirocco, cu motor de 1.9TDI (PD sau CR) la un pret de 16.000E.
    Dar "EI" e mai destepti!
    Om trai si-om vedea.
    Conduceti prudent oriunde v-ati afla (inclusiv pe AutoBahn ;)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru