Viitorul Audi A7

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.03.2007
Pentru anul 2010, Audi pregateste noul model A7, disponibil atat in varianta coupe cu patru usi, cat si cabrio.

Audi planuieste sa-si eclipseze rivalii de pe piata printr-un nou model pregatit pentru anul 2010. Dupa ce a dezvaluit recent noile A5 si S5 si are in pregatire noul Q5 si viitorul A4, Audi proiecteaza viitorul model A7, competitorul lui Mercedes CLS.

Audi A7 era planuit ca un coupe de patru usi care sa fie lansat in 2009, dar acum germanii s-au hotarat sa lanseze si o versiune cabrio a modelului, la inceputul anului 2010.

Viitorul A7 va fi construit pe platforma lui A8, ampatamentul marit aducand mai mult spatiu si confort pasagerilor. Arhitectura designului lui A7 va fi similara celei folosite pe coupe-ul A5, design care va fi prezent si la viitoarele modele A4, A6, A8 si Q5.

Cu aceste caracteristici, A7 va avea nevoie de o repozitionare a motorului si a sistemului de transmisie pentru imbunatatirea modului de distribuire a greutatii. Motorizarile disponibile pe viitorul A7 vor cuprinde atat propulsoare TDI cat si pe benzina.

Comentarii (1)

  • cedrik
    cabrio
    mi se pare mie sau seamana cu loganu cabrio?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru