Viitorul Fiat 500 cu cinci uşi ar putea să se numească 600

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.05.2010
Derivatul cu cinci uşi al actualului Fiat 500 ar putea să primească indicativul numeric 600. Modelul va creşte în dimensiuni cu 10 centimetri şi ar urma să preia componente de la viitoarele Panda şi Ypsilon.

Fiat caută să consolideze succesul actualului 500 şi promite în viitorul apropiat o variantă cu cinci uşi a mignonei, creată în special pentru publicul de peste Ocean. Hatchback-ul va creşte în dimensiuni cu 10 centimetri, pentru a îmbunătăţi spaţiul pasagerilor de pe locurile din spate şi pentru a mări capacitatea portbagajului.

Surse neoficiale susţin ca micul 500 cu cinci uşi se va numi 600 în Europa şi Seicento pe piaţa din Statele Unite. Pentru a reduce considerabil costurile de producţie, noul 600 va împrumuta o serie de componente de la viitoarele generaţii Fiat Panda şi Lancia Ypsilon, aşteptate să debuteze oficial pe parcursul anului viitor.

Versiunea americană a viitorului 600 ar urma să fie produsă în cadrul uzinei Toluca, din Mexic, acolo unde va lua naştere şi fratele cu trei uşi, 500. Aşteptat să se lanseze oficial în cursul lui 2011, Fiat 600 nu va canibaliza vânzările fratelui Panda, preţul acestuia din urmă fiind estimat la o valoare mai mică.

Următorul membru al gamei 500 va fi deja anticipatul MPV, programat să debuteze dupa varianta cu cinci uşi şi aşteptat să se numească 600 Multipla.

via |  autoblog

Comentarii (1)

  • o mare greseala!
    Trebuie sa-i pastreze istoria asa cum e ea, pacat ca va denatura, macar un pic, simbolul fiatului! In varianta 5 usi va fi interpretata ca ieftineala, cel putin eu asa vad situatia. Orice orice ar zice, va fi o masina inghesuita, mai bine o faceau decapotabila, sau exista deja ca nu stiu.
    4-5 persoane in ea pt ce? bagaj nu vei avea unde sa bagi, de stat nu vei sta bine, va fi prea grea daca va fi plina...numai dezavantaje.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru