Viitorul VW Beetle va imprumuta platforma noului Jetta Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.01.2010
Noua generatie a modelului iconic Beetle va imprumuta platforma proaspatului Jetta coupe, dezvaluit zilele acestea la Salonul de la Detroit.

Fanii modelului Beetle au motive de bucurie. Volkswagen lucreaza intens la un inlocuitor, despre care se stiu prea putine detalii. Recent insa, britanicii de la Autocar au reusit sa smulga o serie de informatii noi despre modelul iconic al constructorului german.

Se pare ca Beetle va fi dezvoltat pe platforma noului concept Jetta Coupe (NCC), dezvaluit ieri in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Asteptarile multora ar putea fi insa inselate de tendintele relativ conservatoare de design ale VW.

Surse neoficiale sustin ca "designul va fi modificat, insa nu radical. Vor lipsi elementele surpriza insa vom incerca sa ii insuflam un aer mult mai masculin. In termeni generali, Beetle va dispune de mai mult spatiu interior si de dimensiuni diferite", au sustinut vocile din interiorul VW. I

n aceste conditii, Volkswagen va cauta sa isi largeasca publicul tinta si sa creasca numarul clientilor. In ultimii 10 ani, Beetle a reusit sa atraga pentru Volkswagen peste un milion de clienti.

via | autocar

Comentarii (3)

  • eu nu stiu de ce nu fac aceeasi platforma de la skoda fabia pana la murcielago ! ii vad in stare de asa ceva daca prostimea ar fi in continuare cu ei
    4 3
  • Fani Beetle?!?
    Exista asa ceva? :D
    Tendinta de a imprumuta platforme intre marci o vedem si la Ford, Mazda si Volvo. Numai ca aici, acest imprumut a fost lovitura de gratie pentru Volvo.
    Se pare ca astia de la VW au mai mult succes cu imprumuturile de platforme. O fi din cauza ca sunt mai atenti la detalii?
    Nu stiu cum se potriveste miscarea asta cu anuntata MQB, care va fi imprumutata "la peste 60 de modele".
    Poate "da" are dreptate, o sa ajunga si Lambo sa aiba parte de MQB.
    http://www.automarket.ro/stiri/volkswagen-a-dezvoltat-o-platforma-noua-pe-care-o-va-folosi-pe-60-de-modele-26391.html
    0 0
  • @cozappz
    Exista asa ceva? :D
    Mdap, uite-mai! Conduc un New Beetle si imi place masina (interesant pentru un baiat, nu? :))).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru