Volkswagen a inagurat o noua fabrica in India

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Volkswagen a inaugurat o fabrica in India care are o capacitate de productie de pana la 110.000 autovehicule pe an.

Esential

110.000 autovehicule pe an vor putea fi produse la fabrica Volkswagen din Pune, India.
580 milioane de euro este nivelul la care s-a ridicat investitia Volkswagen in aceasta fabrica.

Volkswagen a realizat cea mai mare investitie de pana in prezent a unei firme germane pe piata in curs de dezvoltare din India. Fabrica Volkswagen din Pune are o capacitate de productie de pana la 110.000 autovehicule pe an. Linia de productie din Pune este o componenta esentiala pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare ale companiei Volkswagen pe subcontinentul Indian.

Activitatea de productie in fabrica din Pune va incepe in luna mai a anului 2009 cu modelul Skoda Fabia. Incepand cu primavara anului 2010 va fi demarata, in mod suplimentar, productia unei versiuni hatchback a modelului Volkswagen Polo, conceputa special pentru piata din India. Cu un volum de finantare de 580 milioane de euro, fabrica Volkswagen din Pune este, pana in prezent, cea mai importanta investitie realizata de o firma germana in India. Cele 110.000 autovehicule pe care le va produce anual aceasta fabrica sunt destinate exclusiv pietei din India.

"Prin demararea productiei in noua noastra fabrica din statul indian Maharashtra, concernul Volkswagen s-a lansat definitiv pe piata de perspectiva din India.

Prin productia la nivel local a modelelor din marcile Volkswagen si Skoda in Pune vom profita mai bine de dezvoltarea exploziva a pietei de automobile din India", a afirmat dr. Jochem Heizmann, membru al consiliului de administratie al societatii Volkswagen, cu ocazia ceremoniei de inaugurare.

Via | Volkswagen

Comentarii (3)

  • VW
    in Romaina nu fac?:D
    0 0
  • thenuts
    ...sa faca
    Sa faca ca doar Romania e tara TDi :))
    0 0
  • Concurenta Nano
    Astia nuse tem de concurenta Nano? LOL
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru