Volkswagen a lansat Eos Edition 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.04.2009
Pentru cei care isi doreau un Eos cu personalitate, Volkswagen a lansat Edition 2010, o versiune speciala care vine cu noi detalii de design si echipari suplimentare.

Volkswagen se alatura tendintei actuale si anunta ca va lansa o editie speciala a modelului Eos. Botezata Edition 2010, versiunea speciala de colectie se va individualiza printr-o serie de detalii de design interior si exterior dar si printr-o gama mai larga de echipamente.

Edition 2010 vine cu un pachet "Chrome & Design", care introduce pe decapotabila germana o grila cromata si lumini LED pentru blocurile optice spate. La interior, pasagerii vor beneficia de o piele fina in doua nuante care imbraca scaunele, panourile usilor si volanul.

Edition 2010 ofera si o serie de echipamente noi printre care scaune anterioare incalzite, sistem de aer conditionat cu Climatronic si un sistem multimedia cu radio si navigatie, proiectate pe un touch-screen.

Editia speciala va fi disponibila cu patru motorizari pe benzina, cu puteri cuprinse intre 122 si 260 de cai si un diesel de 2.0 litri si 140 de cai. Edition 2010 pleaca de la 30.550 de euro in Germania.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • yeeeeee
    Inca nu ingroapa nemtii cel mai nasol cc din istorie.
    0 0
  • "ionut
    arata f bine acest cc doar ca eu consider ca este facut strict pt dame! si dc asta e urat ce sa mai zic de 206 cc(aka caruta) megane, micra etc!
    0 0
  • jiji de la pipera
    @ionut
    E pai ce sa vorbeasca si nea' Ion ca doar si el e om.....Lasa mergi tu cu loganu tau CC si te ignoram noi din cc asta nasol
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru