Volkswagen Bora revine cu un look agresiv

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.07.2009
Tunerii de la JMS au pregatit un bogat kit de accesorii pentru vechiul Volkswagen Bora, predecesorul actualului Jetta. Pachetul vine doar cu modificari de ordin estetic.

Desi majoritatea caselor de tuning isi indreapta atentia asupra celor mai noi modele lansate pe piata, mai exista si specialisti care nu uita de "celebritatile" care deja si-au incheiat cariera. Este si cazul celor de la JMS care au creat un pachet de accesorii tuturor posesorilor modelului Bora, generatia a patra, predecesorul actualului Jetta.

Tunerii de la JMS au gandit un look mai sportiv, prin introducerea unui spoiler frontal complet redesenat, cu trei prize mari de aer. Clientii pot opta pentru instalarea unui set de proiectoare de ceata in noul spoiler, proiectoare furnizate de Hella, care vor scoate din buzunarul clientilor 89 de euro.

Bodykit-ul este completat de praguri laterale, prevazute si ele cu prize de aer, si de un spoiler posterior care poate gazdui o gama variata de tevi de esapament. Nu putea lipsi nici un set de jante Eta Beta, cu dimensiuni de 19 inch si insertii din inox, incaltate cu pneuri de 225/35. Acest ultim acesoriu va mai adauga inca 2799 de euro pe lista de pret a pachetului.

Munca celor de la JMS este desavarsita de o suspensie H&H, care coboara garda la sol cu 55 de mm in partea din fata si 45 de mm in spate.

via | WCF

Comentarii (2)

  • antonio
    bora
    un fel de Logan si Bora asta
    1 9
  • bogdan
    ..
    hai ca s-au trezit si astia acum...mai aveau putin Borele si dispareau de pe fata pamantului; da tot e bine si asa...sigur patronii nu sunt romani, ca pare a fi ceva cunoscut in strategia astora.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru