Volkswagen oferă LED-uri pe faţă pentru Golf 6

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.11.2010
Volkswagen le oferă clienţilor săi ocazia de a comanda direct din fabrică LED-uri pentru blocurile optice frontale ale lui Golf 6.

Esential

1310 euro este preţul setului de LED-uri faţă pentru Golf 6.

Volkswagen a hotărât să stopeze avalanşa de LED-uri aftermarket disponibile pentru Golf 6 la diferiţi producători indepdendenţi şi le va oferi clienţilor, începând din această iarnă, opţiunea de a-şi alege blocuri optice faţă cu LED-uri. Această mutare vine la un an de la lansarea stopurilor cu LED-uri, element standard pe versiunea sportivă R şi opţional pe celelalte versiuni ale lui Golf.

Conform comunicatului oficial al constructorului german, soluţia LED-urilor faţă utilizate ca lumini de zi şi combinate cu farurile pe Xenon duc la o eficienţă mult mai ridicată. 

Setul de LED-uri faţă pentru blocurile optice ale lui Golf 6 este format din 15 diode pentru fiecare far şi este disponibil pentru comenzi pe pieţele din toată Europa la un preţ fix de 1310 euro.

via | Volkswagen (înreg.)

Comentarii (14)

  • ivanoff
    Merita!
    Eu zic ca merita sa mai dai10%din valoarea masinii pt treaba asta! :) Sau nu?
    Altii deja de mai bine de un an au FARURI LED (atat pt faza lunga cat si pt scurta) fara sa mai ceara bani in plus (vezi Prius si majoritatea modelelor Lezxus)
    18 11
  • negrul cel mic
    trebuie sa fie o greseala de management/marketing, de strategie, intr-un cuvant.

    de fapt e noul Golf 7
    21 5
  • @ivanoff
    Baiatule esti in pom rau de tot. Te dai cunoscator dar in toate posturile tale spui niste aberatii cat tine de mari.

    1) Nu exista NICIO masina in lumea asta care sa ofere faruri LED standard (fara sa ceara bani in plus, cum spui tu), peste tot sunt optionale.

    2) Prima masina de seria care a oferit asa ceva a fost A8, lansat anul acesta. Deci de unde si pana unde altii au mai bine de un an?

    3) Singurele masini care ofera asa ceva sunt A8, A7, CLS, noul Seria 6, la Lexus nu stiu care, si Prius care oricum e o masina speciala care costa o groaza de bani.
    Vezi tu, toate astea sunt masini Premium si eu nu stiu ca VW sa se vrea Premium.

    4) Luminile LED de zi (obligatorii pt orice masina produsa incepand cu 2012 in UE) vin la pachet cu farurile xenon care numai ele costa 1000 Euro, deci pretul este unul normal pt o masina din clasa ei.
    16 16
  • ia vezi de ce prius costa o "groaza" de bani
    7 10
  • frumos dar pt. mine scump...
    Am Golf 6 dar eu nu-mi permit astfel de faruri cu LED-uri. De fapt am facut un efort supraomenesc pt. aceasta superba masina si nu mai am bani pt. alte optionale. Cine are bani, sa-si ia, nu o sa regrete! Oricum, este o masina extraordinara!!!
    18 16
  • @Cata
    De fapt este o masina absolut banala, este masina poporului, sa nu uiti asta.
    17 14
  • AnonimTM
    LED
    Frumos,si eu zic,ca merita led-uri la faruri.

    @Cata: Felicitari!

    @ciurik: Du-te plimba ursu pe langa "masina poporului" ca,rugineste lantu
    5 6
  • Florin
    "LS 600h si LS 600h L beneficiaza de aplicarea in premiera a tehnologiei de iluminare cu Diode Electro - Luminiscente (Led-uri). " luat de Pe LEXUS ROMANIA
    4 0
  • @ciurik
    Golful e masina poporului in Germania
    in Romania masina poporului e Loganul, iar Golful este o masina extraordinara
    zic si eu, nu stiu insa daca ma sprijina statisticile ;)
    6 2
  • Merita si nu prea merita. E scump dom'le!
    Luminile LED sunt ok, sunt extraordinare, sunt de viitor - darrrrr - au un mare defect: SUNT PREA SCUMPE MOMENTAN. O sa vedeti ca in 4-5 ani aceste lumini vor deveni banale, fiind montate chiar si pe Dacii, la pret de nimic.
    OK, la o masina mare, grea si scumpa - mai inteleg. Sau in cazul uneui model premium. Si cu 1300 euro, si fara 1300 euro, nu se simte la buzunar.
    Dar in cazul unei masini compacte de volum, pe care o cumperi acum si o vinzi peste 3-4 ani la juma' de pret, nu vad ce afacere este ca sa mai adaugi lumini LED de 1300 euro. Ziua sunt foarte ok si luminile "clasice". Iar noaptea - cate mii de nopti sa mergi fratica incat sa se merite cu varf si indesat aceasta achizitie?
    5 1
  • altele
    si cand te gandesti ca la altii costa xenon+led-uri intre 600-800 euro ( vezi Opel ). sa ma lase astia cu preturile lor penibile. cine le-o mai cumpara lor masinii, care oricum seamana intre ele.
    3 3
  • Ia uite, românul: îl credeam om de aur dar şi-a dat arama pe faţă
    "De fapt am facut un efort supraomenesc pt. aceasta _superba_ masina si nu mai am bani pt. alte optionale."

    Măcar omul recunoste, a vrut Golf dar n-a avut bani decât de Golf cu optionale putine, faţă de alţii care vor BMW şi Merţane şi îşi iau jafuri din BG.

    Respect, meştere!
    9 2
  • Ivanoff
    @Mester Mircea
    Mircea,am postat ieri un comment,raspuns la ZZZ,ai idee unde s-a pierdut? :)
    2 0
  • bai ZZZ
    prima masina cu leduri standard a fost audi R8 mai bomba de om ce esti :)) si u stii cu masinile de m`ai innebunit
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru