Volkswagen si-a lansat propriul ketchup clasic

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.04.2010
Dupa ce au vandut in 2009 peste 400.000 de sticle de ketchup picant, cei de la Volkswagen s-au aliniat la spiritul unui eveniment destinat masinilor clasice si au scos pe piata un ketchup - evident - clasic.

Fanii Volkswagen au avut parte de o surpriza pe care le-a pregatit-o producatorul german in cadrul celui mai mare eveniment dedicat masinilor clasice din lume, Techno Classica Essen. De aceasta data nu a fost vorba de un nou model lansat de producatorul din Wolfsburg, ci de un produs care nu are nicio legatura cu lumea auto: o sticla de ketchup. Pentru cunoscatorii activitatilor extra-auto ale celor de la Volkswagen, evenimentul nu este insa unul surprinzator, marca germana lansand pe piata din Germania o sticla proprie de ketchup picant inca din 1997. In 2009, Volkswagen a vandut 425.000 de sticle, in timp ce in primele zece saptamani ale acestui an au fost vandute alte 100.000 de sticle.

Spre deosebire de ketchup-ul picant existent deja pe piata, noul sortiment se aliniaza la spiritul expozitiei de la Essen, condimentul fiind unul... clasic. Conform comunicatului oficial al nemtilor, prima serie de sticle Volkswagen Classic Ketchup va fi produsa in doar 1000 de exemplare, fiecare sticla urmand sa coste 3 euro. Ca un element de culoare, pe eticheta fiecarei sticle se afla imaginea unui Volkswagen Beetle din anii '50, chiar daca ketchup-ul a fost inventat de abia in anii '70.

Volkswagen nu va vinde noul Classic Ketchup in magazine, acest produs urmand sa fie destinat exclusiv urmatoarelor evenimente destinate masinilor de epoca.

via | WCF

Comentarii (15)

  • Hunter
    Eu zic sa deschida si un lant de fast-food VW. Hamburgher-ul Golf, Salata Passat cu topping de CC, Meniul complet Phaeton, Cafeaua Touareg si ceva sucuri energizante R si GTI
    13 1
  • Hunter
    Si sa nu uitam de un Happy VW Meal, cu surpriza :D
    13 0
  • pentru fani
    Din categoria sa ne traiasca fanii ar putea pune in vanzare si niste rahat importat de la turci pe care sa lipeasca o eticheta cu un golf. Probabil ca ar prinde la fani.
    Hai noroc.
    7 2
  • Sa nu uitam pizza Polo.
    5 0
  • hahahhaha
    ba sa fiu al dracu ! bulionul la sticla cu eticheta volkswagen a ajuns stire pe automarket! :)))))))))))
    8 0
  • Semtex
    Am si eu o solicitare pentru VAG
    As vrea si eu niste hartie igienica imprimata cu logo vokswagen, iar nevasta-mea ar vrea niste tampoane
    12 2
  • andr3i
    automarket
    prietenii asta e stire la voi.
    3 0
  • @Semtex
    Fii linistit ca urmeaza: hartia igienica Jetta si absorbantele Scirocco :))).
    6 0
  • si ce va urma
    Si ce va urma??
    Guma BMW cu aroma de X5 si batistele de unica folosinta Dacia??
    5 2
  • @alexxx1995
    nu extinde ideile astea idioate si la alte marci... doar VW a fost atat de "stralucit" incat sa se gandeasca la asa ceva
    4 4
  • p-george
    care sunt idiotii?
    1 la mana nu ati citit articlul "Volkswagen nu va vinde noul Classic Ketchup in magazine
    , acest produs urmand sa fie destinat exclusiv urmatoarelor evenimente destinate masinilor de epoca."

    2 la mana asa idioti cum ziceti voi ca sunt au ajuns nr 1 in lume...deci care s idiotii ?

    3, tuturor carcotasiilor va sugerez sa va trimiteti cv-urile la vw din moment ca va considerati mai destepti ca oamenii lor de la marketing.
    5 4
  • Odin27
    @p-george
    1. e mai putin important ca nu vor fi ele vandute in magazine- deci locatia! Ideea e ca SUNT vandute la 3 € sticla in scop de marketing (unul idiot, dar tot marketing se numeste)

    2. Nu te bucura prea tare. Daca VAG are 6.3 mil unitati vandute pe 2009, Alianta Renault-Nissan are 6.1 mil , dar impreuna cu Daimler surclaseaza ar putea face 6.7 milioane. In concluzie Alianta Renault-Nissan-Daimler are posibilitatea de a surclasa VAG.

    3.Poate nu vrem sa trimitem niciun cv la vw pt ca dispretuim marca. Poate nu vrem sa le dam idei. Pe ei daca atat ii duce capul, atat fac.
    3 4
  • serifu
    @SEMTEX
    Am si eu o rugaminte pt VAG, sa produca niste prezervative cu semnu VW sa io dau pe la spate la nevasta-ta, asa sa o simta mai bine...bine i-as da fara da mi frica sa nu iau ciuperci
    7 0
  • VW
    PANA SI KETCHUP VAND MAI BINE CA ALTI MASINILE(FIAT,DACIA,ETC)PA
    3 1
  • Vreau si eu o sticla full options!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru