Volkswagen: Versiunea cu cinci uşi a lui Up! debutează în 2012

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.10.2011
Volkswagen va construi şi o versiune cu cinci uşi a lui Up!. Modelul de serie va fi similar cu conceptul Cross Up! prezentat la Frankfurt.

Oficialii Volkswagen au dezvăluit faptul că vor lansa o versiune cu cinci uşi a lui Up! în 2012. Vestea vine la o săptămână de la prezentarea lui Skoda Citigo, model bazat pe Up!, care va avea atât o versiune cu trei uşi, cât şi o versiune cu cinci uşi. Cei de la Volkswagen vor face versiunea cu cinci uşi a lui Up! diferită de cea cu trei uşi, aceasta urmând să aibă un design diferit, deşi platforma va fi aceeaşi. Oficialii mărcii germane spun că modelul de serie va fi inspirat puternic din conceptul Cross Up! prezentat la Frankfurt în septembrie.

Volkswagen Up! în versiunea cu cinci uşi va avea o serie de elemente estetice inspirate din SUV-uri, iar suspensia va avea o gardă la sol mărită cu 15 milimetri. Diferenţa va fi cel mai bine remarcată la nivelul montanţilor C, care vor avea o formă diferită de cea a montanţilor care echipează versiunea cu trei uşi. La fel ca în cazul multor crossovere, versiunea "cross" a lui Up! nu va beneficia de tracţiune integrală, ci doar va avea un aspect mai dur.

Volkswagen Up şi Skoda Citigo sunt oferite compania a două motorizări cu trei cilindri. Acestea au o cilindree de 1.0 litri şi oferă 60, respectiv 75 CP.

Ambele versiuni de putere sunt disponibile pentru ambele modele, neexistând diferenţe tehnice între acestea. Versiunea de 60 CP are un consum mixt de 4.5 litri la sută, în timp ce versiunea de 75 CP are un consum de 4.7 litri la sută. Emisiile de CO2 sunt de 105 grame pe kilometru, respectiv 108 grame pe kilometru.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru